Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

ben gayet severek kullanıyorum hocam ama gx kadar özelleştirme imkanı yok. ayrıca chromium tabanlı tarayıcı oldugu icin genel olaraj bir sürü eklentiyi destekliyor.
  2. Frecksloin

ben öyle bir durum hatırlamıyorum hocam 16 ram var oyunlarda w10 ile nerdeyse aynı fps değerlerini alıyordım. Microsoft edge kullanıyorum tarayıcı olarak, edge w11de daha az ram kullanıuor hatta.
  3. Frecksloin

hocam bence hâlen yazılım olarak da donanım olarak da yeterli değil. laptopum var eskiden w10da usb3.2den şarj ederken telefonu 1 1.5 saat içinde doluyordu fakat w11de 7 8 saat sürdü. ayrıca xbox gamepass aldım w11de çalıştıramadım, w10 geçtim yine. 1-2 yılı var bencr hâlâ w11'in.
  4. Frecksloin

dün gelen güncellemelerden sonra hata almaya başladım

deniyorum hocam
  5. Frecksloin

evet hocam bios da ekran kartı da güncel
  6. Frecksloin

dün Windows birkaç güncelleme yaptı bilgisayarı kapadım açtım bugün valorantı açtım ekran kartı sürücüsü çöktü diye hata veriyor amd yazılımı wattman ayarını kapattık falsn diye bildirim gönderdi. ne yapmalıyım, güncellemeleri geri almayı denedim fakat yapamadım
  7. Frecksloin

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

win mi ya
  8. Frecksloin

Windows 8.1 iyi midir?

w10 oyun performansı olarak daha iyi diye biliyorum, bende w7 4gb ram i3 2310 ile cs 1.6da 60 70 alırken w10 aynı sistem ile 100 fpsye kadar çıktım, ben tasarımını da sevmiyorum 8in, geçmezdim ben
  9. Frecksloin

win8.1 den win 7 ye geçme

arkadaşım iso dosyasını indirmiş fakat sonrasında ne yapacağını bilmiyor, yardımcı olabilir misiniz?
  10. Frecksloin

Windows 11 e gecilir mi

önermem bence biraz daha takıl w10da
  11. Frecksloin

4gb ramlı laptopta hangi işletim sistemi gider.

ben i3 2310, 4gb ram, varlığı ile yokluğu bir olan ekran kartına win10 kurmuştum, 2gb ram tüketmesi kötü, belli bir süre sonra kasmaya başlıyor, win8.1 ya da win7 kurun bence.
  12. Frecksloin

Ücretsiz PDF editörü önerileriniz ?

PDF Reader PRO uygulamanın isminde PRO var fakat gayet temiz kullanıyorum, ücretli sürümü de var. Ama şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı.
Top Bottom