ben gayet severek kullanıyorum hocam ama gx kadar özelleştirme imkanı yok. ayrıca chromium tabanlı tarayıcı oldugu icin genel olaraj bir sürü eklentiyi destekliyor.
ben öyle bir durum hatırlamıyorum hocam 16 ram var oyunlarda w10 ile nerdeyse aynı fps değerlerini alıyordım. Microsoft edge kullanıyorum tarayıcı olarak, edge w11de daha az ram kullanıuor hatta.
hocam bence hâlen yazılım olarak da donanım olarak da yeterli değil. laptopum var eskiden w10da usb3.2den şarj ederken telefonu 1 1.5 saat içinde doluyordu fakat w11de 7 8 saat sürdü. ayrıca xbox gamepass aldım w11de çalıştıramadım, w10 geçtim yine. 1-2 yılı var bencr hâlâ w11'in.
dün Windows birkaç güncelleme yaptı bilgisayarı kapadım açtım bugün valorantı açtım ekran kartı sürücüsü çöktü diye hata veriyor amd yazılımı wattman ayarını kapattık falsn diye bildirim gönderdi. ne yapmalıyım, güncellemeleri geri almayı denedim fakat yapamadım
w10 oyun performansı olarak daha iyi diye biliyorum, bende w7 4gb ram i3 2310 ile cs 1.6da 60 70 alırken w10 aynı sistem ile 100 fpsye kadar çıktım, ben tasarımını da sevmiyorum 8in, geçmezdim ben
ben i3 2310, 4gb ram, varlığı ile yokluğu bir olan ekran kartına win10 kurmuştum, 2gb ram tüketmesi kötü, belli bir süre sonra kasmaya başlıyor, win8.1 ya da win7 kurun bence.