Neler Yeni

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

Whitouth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Selman Buğra Özmen
Şuan gece gece aklıma takıldı arkadaşlar bu soru tam şuan için windows 11 kullanan arkadaşlar varsa win 11 mi win 10 mu daha iyi arasındaki farklar neler stabilize hale geldi mi win 11 gibi detayları belirterek kendi fikirlerini belirtirlerse sevinirim şuanda win10 kullanıyorum geçmelimiyim kalmalımıyım?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Şuan gece gece aklıma takıldı arkadaşlar bu soru tam şuan için windows 11 kullanan arkadaşlar varsa win 11 mi win 10 mu daha iyi arasındaki farklar neler stabilize hale geldi mi win 11 gibi detayları belirterek kendi fikirlerini belirtirlerse sevinirim şuanda win10 kullanıyorum geçmelimiyim kalmalımıyım?
16gb ve fazla ramin varsa geçebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

16gb ve fazla ramin varsa geçebilirsin
kullanması keyifli sade basit bir ara yüzü var insan alışınca keyifli geliyor

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
hocam bence hâlen yazılım olarak da donanım olarak da yeterli değil. laptopum var eskiden w10da usb3.2den şarj ederken telefonu 1 1.5 saat içinde doluyordu fakat w11de 7 8 saat sürdü. ayrıca xbox gamepass aldım w11de çalıştıramadım, w10 geçtim yine. 1-2 yılı var bencr hâlâ w11'in.

baranthemosby

80+ Bronze
hocam bence hâlen yazılım olarak da donanım olarak da yeterli değil. laptopum var eskiden w10da usb3.2den şarj ederken telefonu 1 1.5 saat içinde doluyordu fakat w11de 7 8 saat sürdü. ayrıca xbox gamepass aldım w11de çalıştıramadım, w10 geçtim yine. 1-2 yılı var bencr hâlâ w11'in.
Çok fazla RAM yiyor be hocam. 32GB RAM kullansam bile W10 daha iyi gibime geliyor.

cheems

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayındır
Ben uzunca bir süre win 10 kullandım, yakin zamanda win 11 e geçmek istedim ve gecitimge biraz pişman oldum çünkü mevcut bilgisayarımdaki anakart in win 11 de çıkarttığı sorun yüzünden pazartesi günü anakarti garantiye yollayacağım. Meşhur gigabyte secure boot sorunu. Ama yine de istersen geçebilirsin kullanımı zevkli oluyor. Eğer geçersen de biraz dikkatli olmalısın bence halen daha bazı stabilite sorunları olabilir.

Whitouth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Selman Buğra Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani saolun yorumunuz için

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Çok fazla RAM yiyor be hocam. 32GB RAM kullansam bile W10 daha iyi gibime geliyor.
ben öyle bir durum hatırlamıyorum hocam 16 ram var oyunlarda w10 ile nerdeyse aynı fps değerlerini alıyordım. Microsoft edge kullanıyorum tarayıcı olarak, edge w11de daha az ram kullanıuor hatta.

Whitouth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Selman Buğra Özmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben uzunca bir süre win 10 kullandım, yakin zamanda win 11 e geçmek istedim ve gecitimge biraz pişman oldum çünkü mevcut bilgisayarımdaki anakart in win 11 de çıkarttığı sorun yüzünden pazartesi günü anakarti garantiye yollayacağım. Meşhur gigabyte secure boot sorunu. Ama yine de istersen geçebilirsin kullanımı zevkli oluyor. Eğer geçersen de biraz dikkatli olmalısın bence halen daha bazı stabilite sorunları olabilir.
yani bi tarafım geçmek istiyo güzel gözüktüğü için bi tarafımda istemiyo 1 kez geçtim win11'e zaten sorunlar yaşadım sonra win10'a geri geçtim onlar düzelmiş olabilir belki diyerekten merak etmiştim

ben öyle bir durum hatırlamıyorum hocam 16 ram var oyunlarda w10 ile nerdeyse aynı fps değerlerini alıyordım. Microsoft edge kullanıyorum tarayıcı olarak, edge w11de daha az ram kullanıuor hatta.
edge nası bir tarayıcı kullanılır mı yani? şu yüzden soruyorum ben herşeyi özelleştirmeyi çok seven bi insan olduğum için yeterli özelleştirmeyi göremedim edge'de oyuzden şuanda gx kullanıyorum.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Windows 10 kraldır gerisi yalandır. Güçlü işlemci ve yüksek ram gerekir. Hala sorunları olduğunu düşünüyorum. Daha zamanı var.

cheems

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Baran Bayındır
Windows 10 kraldır gerisi yalandır. Güçlü işlemci ve yüksek ram gerekir. Hala sorunları olduğunu düşünüyorum. Daha zamanı var.
Bende öyle düşünüyorum hatta ben, Microsoft Windows 10 a güncellemeyi kesene kadar windows 10 da kalmayı düşünüyorum. Sanırım 2025 yılında win 10 un fişini çekecekti Microsoft emin değilim.

baranthemosby

80+ Bronze
Arkadaşımın Laptop için W11 kurmuştum. Monster. RAM değerleri beni tatmin etmemişti. Kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor hocam ya. Ben belirli bir süre daha W10. 2025 son destek süresi zaten.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
yani bi tarafım geçmek istiyo güzel gözüktüğü için bi tarafımda istemiyo 1 kez geçtim win11'e zaten sorunlar yaşadım sonra win10'a geri geçtim onlar düzelmiş olabilir belki diyerekten merak etmiştim

edge nası bir tarayıcı kullanılır mı yani? şu yüzden soruyorum ben herşeyi özelleştirmeyi çok seven bi insan olduğum için yeterli özelleştirmeyi göremedim edge'de oyuzden şuanda gx kullanıyorum.
ben gayet severek kullanıyorum hocam ama gx kadar özelleştirme imkanı yok. ayrıca chromium tabanlı tarayıcı oldugu icin genel olaraj bir sürü eklentiyi destekliyor.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Win10 devam bence ben köküne kadar kullanırım. Hem alışkanlıkları değiştirmek zor hem de stabil olmuyor. 6 sene önce xp kullanıyordum imkanım olsa gene xp kullanırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,033,929
Üyeler
163,906
Son üye
EmirRose
Top Bottom