Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

Lossless Scaling Pencere Sorunu

Ayarlar kısmındaki seçenekleri değiştirdiniz mi? Ben uzun zamandan beri kullanmıyorum gerçi ama biraz oralara bakın derim.
  2. FurkanBrkz

Hocam aynen öyle çalışıyor FPS de arttı. Ama bende uygulama açıkkan oyunu pencereli olarak oynamak istedim ama öyle çalışmıyormuş.
  3. FurkanBrkz

Valla iyi olmadı bu. MSFS te açmayacağız o zaman :( Teşekkürler bilgilendirme için.
  4. FurkanBrkz

Sorunum tam olarak şu Abdullah hocanın videosunu izleyip uygulamayı steamden aldım. Sonra ayarları şekildeki gibi yaptım ama bunu ayarladıktan sonra pencereli oynadığım oyun tam ekran olmaya başladı. Pencere moduna alamıyorum sorunum orda aslında.
  5. FurkanBrkz

Lossless Scaling ayarlarını tamamladım. Normalde oyunu pencereli modda kullanıyordum ama ayarlarda pencereleri göster seçeneği olmasında rağmen pencereler gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  6. FurkanBrkz

Peki Şimdi Windows 11 Geçilir Mi?

Windows 11e yükselt seçeneğinde dosyalar korunuyor. Ben 2-2.5 aydır Win 11 kullanıyorum. Bir sorunum çıkmadı format atmama rağmen. Ama uzun süreden beri format atılmamışsa siz yine de atın. Yalnız format atmadan önce yine sisteminizi Win11e geçirin daha sonra Serial Keyi saklayıp win 11 formatı...
Top Bottom