Neler Yeni

Peki Şimdi Windows 11 Geçilir Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
can karabey
Oyun için windows kullanıyorsan geçilmez ki zaten windows oyun için kullanılıyor genelde render/kod yazmıyorsan eğer normal windows kullanıyorsan video vs. izlemek için w7 de kullansan bir problem olmaz

TahinPekmez

80+ Silver
Ben lisans yaparken yanlışlıkla Windows 11'e geçti aslında istemiyordum ama geri dönmek istemiyorum herhangi bir sıkıntısı yok şu anda kullanıyorum 6 ay oldu

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,674
İsim
misfit
Şahsen ben öyle sananlardanım ama şuan geçeceğim gibi görünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada geçerken hiçbir yedek vs. almama gerek var mı? Yani PC sıfırlamadan direk geçiriyor değil mi?
Beta'nın ilk gününden beri kullanıyorum. Hiç bir zaman kullanılmaz, leş, buglardan kullanılmıyor vs. demedim çünkü öyle bir şey yok.
Formatsız geçiş var ama ben önermiyorum, formatla geçiş en sağlıklısı. Ne olur ne olmaz önemli dosyaları yedekle bence, elektronik cihaz sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
PC vs. sıfırlamıyor değil mi? İlk defa yapacağım da.
Windows 11e yükselt seçeneğinde dosyalar korunuyor. Ben 2-2.5 aydır Win 11 kullanıyorum. Bir sorunum çıkmadı format atmama rağmen. Ama uzun süreden beri format atılmamışsa siz yine de atın. Yalnız format atmadan önce yine sisteminizi Win11e geçirin daha sonra Serial Keyi saklayıp win 11 formatı atın.

Can...

80+ Platinum
yalnız bak gigabyte a320 gigabyte b450 kullanıyorsan geçme.sonra buraya secure boot açtım pc açılmıyor diye post açarsın
benzerini laptopta yaşadım ama win10 da pc açılmadan mavi ekran verıyordu az araştırmayla çözdüm pc den anlamayanın işi zor ben bile zor buldum forumda da el atan olmadı :D

crawles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Can Yurtaçan
Testler net olarak gösteriyor ki windows 11 hala windows 10dan yavaş. Geçme canım dostum...

Top Bottom