Neler Yeni

Modding Artık Windows 11'e geçilir mi ?

Seemore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Şevket Altınöz
PC güçlü sorun yok, aslında format atmayı düşünüyorum ama atmışken de 11 mi yapsam diye düşünüyorum. Fakat optimizasyon beni korkutuyor.
Geçebilirsin benim tercihim değil, 2060 kullanıyorum win 10 da daha iyi performans aldığımı düşünüyorum. Belki sistemimdendir bilemiyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
PC'nin açılış kapanış hızı nasıl hocam değişiklik oldumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes windows 11'e sorunlu diyor diyor ama gözle görülür bir sorun göremiyorum.
Ben çıktığından beri kullanıyorum. Performanstan yana bir sorun olmadı şu zamana kadar. Windows 10 tarih oldu artık. Senin o sistemin Windows 11'de daha performanslı çalışır.

Griffon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mete
2025 Ekime kadar Windows 10 devam fakat ozamana kadar windows 12 çıkıcak. Win 11 maleseff vistadan sonra en kötü işletim sistemi.
neye göre en kötü hocam ne sorunu var tam olarak, herkes kötü diyor ama neden diye sorunca "öylesine ya" der gibi yanıt veriyor.

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet Aydın
dün geçtim gençleştim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba arkadaşlar konuyu kısa kesicem, bilgili ve deneyimli arkadaşlar yanıt verirse sevinirim.

Uzun zamandır windows 10 kullanıyorum, windows 11 ilk çıktığı zamanlar bir çok sorunu beraberinde getirmişti ama artık güncellemelerle düzeltildi mi, geçilir mi, performans kaybı yaşar mıyım ?

Yanıtlarınızı bekliyorum iyi forumlar, iyi geceler.
Not: 7800x3d + 7900xtx sistem
23H2 ile beraber daha bir stabil hale geldi diyebilirim beta sonrası ilk sürümden beri kullanıyorum

alla alla geçelim o zaman yarın bakalım. Hem çubuğu şeffaf yapıcaz die 3. uygulamalar ile uğraşmayız
ben hala 3. parti kullanıyorum o.O2 alışkanlık olmuş

Griffon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mete
23H2 ile beraber daha bir stabil hale geldi diyebilirim beta sonrası ilk sürümden beri kullanıyorum

ben hala 3. parti kullanıyorum o.O2 alışkanlık olmuş
Haala mı xD neyse yarın 11 e geçelim. Zamanı gelmiş gibi

grasdiyas

80+ Silver
şuan gayet iyi windows 11 24h2 ile çok daha iyi ve optimize olucak canary sürümü gayet hızlıydı kısaca geçmelisin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr

The Semih

80+ Gold
neye göre en kötü hocam ne sorunu var tam olarak, herkes kötü diyor ama neden diye sorunca "öylesine ya" der gibi yanıt veriyor.
Öylesine değil, windows ta ne yaptığına bağlı, en çok sorun yaşayanlar genelde teknik tarafı çok inceleyen işletim sisteminin derinlerine inen kişiler oluyor, eğer düz kullanıcılardansan sorun yaşama ihtimalin çok düşük, mesela ağır rekabetçi oyuncuysan Windows 11 kullanmaz onlar çünkü sistem gecikmesine kadar performans gerekiyor, windowsun bile latency değerleri var ben 2 sene kullandım 11 ama ozamanlar 24H2 sürümü yoktu eski sürümlerine göre yorum yapmak istemiyom çok sorun yaşattı.

24h2 den sonra toparladı diyorlar ama ben sistem stabilitesine çok önem veriyorum, sorun yaşamıyorsan dokunma derlerya ben onlardanım. Kısacası windowsu temel düzeyde kullanan biriysen geç bir şey olmaz ama çok teknik detaylara takılıyorsan windows 11 canını sıkar. çok fazla işlemci gücü ram tüketen gereksiz animasyonlar vs var içinde.

Ben normal windows 10 bile tatmin etmediği için custom iso kullanıyorum sen düşün takıklığımı :D arkada çalışan gereksiz hizmetleri kapattım en az 30 küsür tane.

grasdiyas

80+ Silver

Tolga1905

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Tolga
Win 10 çok daha kullanışlı ve daha pratik bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR