verctoisgonnaback
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anahtar kodu vs. yazmaya gerek oluyor muydu? Orayı kaçırdım.ben formatsız geçtim 3-4 ay oldu sıkıntı yok
Anahtar kodu vs. yazmaya gerek oluyor muydu? Orayı kaçırdım.ben formatsız geçtim 3-4 ay oldu sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarın Win 11 için uyumlu olup olmadığını nasıl göreceğim?
Bir de hocam ürün/ anahtar kodu yazmaya vs. gerek olacak mı?Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft
Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS.aka.ms
Bu bir sorun değil ki.TPM 2.0 sorununu çözmem gerekli.
1 hafta önce 11 den windows 10 a geçtim ben geçmeni önermem çünkü microsoft windows 10a henüz desteğini kesmedi kestiği zaman geçmeni öneriyorum veya yakın zamanlarda, zaten bugları da var örnek valorantta sürekli alt+tab atarsan oyun donuyor (kapatmak zorunda kalıyorsun bilgisayarı) + zamanla çökme sorunu yaşanıyor + görev çubuğunda bazen ses kısayolunu falan açamadım yeniden başlatana kadar devam etti 1 yıl kullandım keşke geçmeseymişim ama yenilik seviyosan sıkıntı olmaz diyosan geç bazen oluyor bu hatalarBeklemeye devam mı yoksa geçilir mi?