Arama sonuçları: *

• Users: GADDAR
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. GADDAR

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

2. GADDAR

CPU sürekli %100 Yeni format attım

var olan çekirdeklerinizi masaüstünde kullanmak için aktive ediyorsunuz windows üzerinden yapılan bir ayar zaten , mod kurmuyorsunuz sonuçta
  3. GADDAR

CPU sürekli %100 Yeni format attım

Format attıktan sonra çekirdek sayısı otomatik 1 çekirdeğe düşüyor masaüstünde 1 çekirdek kullanıyorsunuz yani. Oyunlarda falan tüm çekirdekler aktif oluyor. O yüzden çekirdekleri aktive etmek işe yarayabilir. ekstra olarak sıcaklık kontrolü yap. aktive ettikten sonra uyarı gelecek tekrar...
  4. GADDAR

PC açıldığında Microsoft Edge açılıyor

bilmiyorum ben varsayılan tarayıcıyı chrome ile edge başlangıç uygulamalarından kalkıyor , arkadaşta da yokmuş zaten kaldırma seçeneği yazmış az önce
  5. GADDAR

varsayılan uygulamalara gidin ve tarayıcınızı ne kullanıyorsanız onun ile değiştirin
  6. GADDAR

varsayılan tarayıcınızı değiştirin
  7. GADDAR

Windows 11'e geçmeli miyim?

Sürekli güncelleme alıyor optimizasyon için günlük kullanıcı iseniz yani video falan izlemek için kullanacaksanız geçebilirsiniz ama oyun tarafında geçmenizin bir anlamı yok bence. Haziranda büyük bir güncelleme alacak isterseniz o zaman geçebilirsiniz , Win10'da 2025'e kadar güncelleme almaya...
  8. GADDAR

2022 DE WİNDOWS VİSTA VEYA WNDOWS XP KULLANILIRMI (oyun performansı için

hayır tabi ki donanım gücü kadar yazılım desteği de önemli yeni sürücüler yeni teknolojiler her zaman 1 adım daha önde olmanızı sağlar Win 10 home gayet iyi bir seçenek olacaktır
  9. GADDAR

Nerdex DX sürümümü öğrenebilirim

Techpowerup Gpu-z indir oradan bakabililirsin . Almanya sunucusu üzerinden indirebilirsin https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/
  10. GADDAR

Windows 11 vs 10 hangisi daha iyi

linus test etmiş (en iyi teknoloji kanallarındandır) win10 cs:go da daha yüksek fps vermekte :D yani kısaca fark yok diyebiliriz
  11. GADDAR

Windows 11 vs 10 hangisi daha iyi

yotube'de test yapmışlar bir fark yok kendinde bak bir istersen
Top Bottom