Windows 11 vs 10 hangisi daha iyi

Efe D.

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba windows 11 geçmeyi düşünüyorum 5 ekimde sizce daha fazla performans alırmiyım hangisi daha fazla fps verir acaba

Kanka hangisi daha fazla fps verir kanıt varmı kesinmi yoksa 10 da kalınan ona göre lütfen

Arkadaşlar merhaba windows 11 geçmeyi düşünüyorum 5 ekimde sizce daha fazla performans alırmiyım hangisi daha fazla fps verir acaba
yotube'de test yapmışlar bir fark yok kendinde bak bir istersen

windows 10da kal windows 11 çıktığında bile hemen geçme bence her şey kesinleşince geçilebilir çok bi fark olacağını sanmam fps için windows 10 iyidir

Windows 11 daha fazla fps verir diyorlar anlamadım gitti gercekten frekans tv den karşılaştırmalar gittim windows 11 dağa iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Forjest

@GADDAR

@64Bit

Çok büyük fark olmaz ben sadece tasarımı için geçmeyi düşünüyorum w10 ölmedi yıllarca güncelleme alacak 3-5fps için işletim sistemini değiştirmek mantıklı değil bence

Son düzenleme:
@Leade

Çok büyük fark olmaz sadece ben tasarımı için geçmeyi düşünüyorum w10 ölmedi yıllarca güncelleme alacak 3-5fps için işletim sistemini değiştirmek mantıklı değil bence
Sag ol

@Leade

Sag ol
linus test etmiş (en iyi teknoloji kanallarındandır) win10 cs:go da daha yüksek fps vermekte :D yani kısaca fark yok diyebiliriz

Ben gececegım yarın hemen :D hata ılla kı alıcam ama kaşınıyorum bıraz

Benim W10'da sorun var diye W11 geçeceğim yoksa geçmeyi düşünmüyordum. Tasarım olarak W11 daha iyi, performans için çokta ahım şahım bir fark yok etse etse 5 10 FPS

Bu arada W11'e geçerken dosyalarımla beraber geçiyorum demi eğer Windows Update kısmından yaparsam?

Yani yeni guzeldir boyle o daha guzel falan diyemeyiz tam surum cikmadi daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,359
Üyeler
174,132
Son üye
LetaLis_
Geri