hocam cachyOS kurarsanız yani linux 8gb ram bi hayli yeter. Windows 11 kurarsanız 8gb ram kasma yapar browser-chatpgt gibi işlerde.
Fakat size yukarıdaki...
Bunlara üzülmek istiyorum çoluğu çocuğu olup parasını atanlar, kredi çekip krediyi atanlar falan var da hiç üzülmüyorum biz bunları uyardıkça alamadınız...
Kumar oynama işini acilen bırakın, devlet belli ki artık buna tolerans göstermiyor ki bu konuda çok haklılar.
Sen evini arabanı kaybetmişsin, kendini...
Eskiden olsa şahsen Türknet derdim ama ne yazık ki başa geçenin fiyatı yükseliyor, Daha öncesinde ortalama helpdesk e sahip olan millenicoma geçen yıl alt...
Sıfır cihazlarda oyuncu laptopu zor ancak 2.el bakmanız işinize daha çok yarayacaktır.
Burada bir tane gördüm sarı sayfada. Bakın inceleyin ve araştırın...
Derece normal % kaç fan devriyle 65 derece çıktı? ayrıca kutu fatura ve garnati tam mı? faturasız alma, mutlaka faturayı teslim al. ayrıca garantiyi bozacak...
Çok geçmiş olsun, ölen kartları sıcaklık verip bu şekilde satıyorlar. Param güvende tarzı sistemler olmadan ürün almamak lazım. Bir tamirciye götürüp...
Bu ay Türktelekoma geçtim çokda memnunum. 6 ay 640tl sonrasında 1200tl olacak.Müracaat ettikten bir gün sonra telekom ekibi geldi bağladılar interneti.