Satılınca hemen fiyat yükseltin. Maşallah tam sokak esnafı. Şu kartın ülkeye girişi 7k felan herhalde. 8.5k ile başlandı satılmaya 11k ya kadar çıktı...
Bomboş bir öneri
1777200489
OCCT çalıştırıp tüm parçaları tek tek 15 dakikalık teste sok güçle ilgili ya da ramle ilgili bir problem yaşıyor olabilirsin...
Windows ram'i sever hoyrat şekilde ram kullanımı olacaktır. 32GB ram yeterli bir oran. Yüksek ram olmasının bir getirisi yok. Render alırken işlemci ve...
Başka bir ülkede olsan yazarsan yazdığın fiyat üzerinden değerlendirip gelen şahıs ona göre alır ama bizim insanımız aç gözlü olduğu için sen oraya yazsan...
elinize sağlık güzel olmuş. ama yakınlaştırınca örnek benim işaretlediğim veri çok geniş alan kaplıyor benim 2 sokak ötemde fiber var bende vdsl bu pek...
Selamlar,
Bir süredir eksikliğini hissettiğim, kullanıcı deneyimini merkeze alan bir harita oluşturmak istiyordum ve yapay zeka desteğiyle bu projeyi...
Cep telefonu tavsiyesi lazım!
Bütçe 20-25 civarı
Oppo A6 Pro telefonu hoşuma gitti sizce bu telefonu alsammı. Pili iyi gitsin kamera özelliği iyi olsun su...
-İşlemci: Hocam çok ağır render işleriniz yoksa ve bu işlerle amatör olarak ilgileniyorsanız 9950x3D ye hiç gerek yok 9800x3D daha çok işinizi görür. Oyun...
@yigitizmir ve @PC DONANIM öncelikle cevabınız için teşekkürler yani genel olarak ikinizin de mesajından sistemin uygun olduğu kanaatindeyim sadece SSD...
Yazıcı oğlu iş hanında buldum aldım zaten hocam
Ama eve gelince fark ettim ki bunlar psu kablosunuda Kaybetmiş 😅 orjinal kablo yerinde bozuk kablo duruyordu XD