Arama sonuçları: *

• Users: Gordiac
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Gordiac

Windows 11 diskte kaç gb yer kaplıyor ?

Bu kadar ayrıntıyı nasıl görebiliyorsun ?
  2. Gordiac

Oem key mi yoksa Cmd ile mi etkinleştireyim ?

pardon o zaman bu arada bunu windows 11 için güncellermisin ben yaptım sıkıntı yokta benden sonraki arkadaşlar için kolaylık olsun :)
  3. Gordiac

Para konusu dert değil direkt alınır da işte şuan ki tembellik yazını okudum usta bir kerelik sunucu ile etkinleştirme yazıyor hatta ondan sunucuya bağlanıyor dedim
  4. Gordiac

Ona bakarsan cmd ile de kmspico sunucularına bağlanıyor . Valla iki yöntemde sıkıntılı hangisini yapsam bilemedim .
  5. Gordiac

yani bu iki seçenek var hangisini yapsam bilemedim sizce hangisi daha güvenilir bu konuda başka bir tavsiye varsa benim bilmediğim onu da alabilirim ?
  6. Gordiac

Cmd ile Windows aktifim etmek

O zaman aşağıdaki bilgi yanlış değil mi ? benim bildiğim windows'un test server'ine bağlanıyoruz https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
  7. Gordiac

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

Bende minimal seviyorum ya
  8. Gordiac

Ucuz Windows 10 Pro Key Nerden Bulabilirim

Çok mantıklı bende bunu uygulamıştım hiç ellemedim yükselttim w11 şuan hala da geçerli
  9. Gordiac

Eski PC için Windows 7

Nereden yukleyebilirim acaba ?
  10. Gordiac

Eski PC için Windows 7

Biliyorsunuz ki Microsoft Windows 7 icin desteğini kesti fakat ben bilgisayara windows 7 kurmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?
  11. Gordiac

Windows 11 apk destegi

istersen bluestack kurabilirsin yani hali ile çok iyi duruyor
  12. Gordiac

Windows 11 apk destegi

daha gelmedi güncelleme ile sonradan gelecek
  13. Gordiac

Windows 11 nasıl etkinleştiririm?

O zaman internet üzerinden cmd ile etkinleştirme diye aratın bir çok farklı key mevcut mutlaka biri olur
  14. Gordiac

Kms kodu yerine şunu deneyip tekrar aynı işlemleri yaparmısınız ? slmgr /skms s9.now.im
  15. Gordiac

Cmd ' yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra sürüm numaranıza göre slmgr / ipk koduna ekleme yaparak enter tuşuna basınız . Örneğin : slmgr / ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 Şimdi ise aşağıdaki kod satırını ekleyerek enter tuşuna basınız . slmgr /skms kms8.msguides.com En son olarak...
  16. Gordiac

Normal windows 11 mi yoksa pro mu ?
  17. Gordiac

Cmd ile etkinleştirebilirsiniz
  18. Gordiac

Modding Katılımsız Free ücretsiz programlar arşivim 2022

sağol hibrit kaldırdı revo ile kaç kez dendim olmamıştı
  19. Gordiac

wps'in kendisi silinmiyor üstad revo ile de normalde de denedim yine olmadı programı kaldıramıyorum .
  20. Gordiac

Evet biliyorum bakalım nasıl olacak sağol bilgi için 1634315399 Üstat bunu indirdim bakayım diye de silinmiyor nasıl kaldıracağım
Top Bottom