Alma imkanınız varsa, OEM alın. yoksas CMD ile etkinleştirin.yani bu iki seçenek var hangisini yapsam bilemedim sizce hangisi daha güvenilir bu konuda başka bir tavsiye varsa benim bilmediğim onu da alabilirim ?
Bildiğim kadarıyla orijinal olmayan Oem keyler yasal değil lisansı kopyalanmış diye biliyorum. Başımıza iş açabilir belki. Ben olsam cmd tercih ederdim.
Alma imkanınız varsa, OEM alın. yoksas CMD ile etkinleştirin.
OEM key alın, sınırsız süreli ve formatla gitmeyen etkinleştirmeniz olsun. Her seferinde CMD ile uğraşmayın. Yine de siz bilirsiniz.yani bu iki seçenek var hangisini yapsam bilemedim sizce hangisi daha güvenilir bu konuda başka bir tavsiye varsa benim bilmediğim onu da alabilirim ?
Hayır, bağlanmıyorsunuz.Ona bakarsan cmd ile de kmspico sunucularına bağlanıyor .
OEM key alın, sınırsız süreli ve formatla gitmeyen etkinleştirmeniz olsun. Her seferinde CMD ile uğraşmayın. Yine de siz bilirsiniz.
CMD sıkıntılı değil. OEM'de sıkıntılı değil. OEM rahat bir şey, bir kere alıyorsun bir daha almıyorsun. dediğim gibi kartınızda şuanda OEM'e yetecek paranız varsa, direkt alın. ama yoksa CMD ile etkinleştirin.Ona bakarsan cmd ile de kmspico sunucularına bağlanıyor .
Valla iki yöntemde sıkıntılı hangisini yapsam bilemedim .
oem nerden alınabilir ? (windows 10 pro)
sorun çıkmaz değil mi ?![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
Hayır, güvenilirdir.sorun çıkmaz değil mi ?
CMD sıkıntılı değil. OEM'de sıkıntılı değil. OEM rahat bir şey, bir kere alıyorsun bir daha almıyorsun. dediğim gibi kartınızda şuanda OEM'e yetecek paranız varsa, direkt alın. ama yoksa CMD ile etkinleştirin.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
"KMSpico sunucularına bağlanmak" ile "sunuculara bağlanmak" çok farklı şeyler. Piyasada onlarca KMS serveri var.yazını okudum usta bir kerelik sunucu ile etkinleştirme yazıyor hatta ondan sunucuya bağlanıyor dedim