Neler Yeni

Cmd İle Windows Etkinleştirme Güvenli Mi?

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
başta yapmıştım kaldırdım zaten şüphe kalmasın diye içimde. Sağlamlisans sitesinden oem key almayı düşünüyorum. Daha iyi bir site var mıdır yoksa güvenilir iyi bir site mi? Daha ucuza da var ama oralara güvenemedim.
bunu ben de merak ediyorum sağlam lisans güvenilir veya daha iyi bir site var mı?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,489
İsim
Hakanbey
Güvenli değil, güvenli diyenleri de anlamak mümkün değil.
sistem dosyalarına müdahale edip htc protokollerini silip sistemi kararsız çalışmaya zorlayan 3 parti crackleme programlarından bahsetmiyoruz onlar güvenli değil evet direk Legal şekilde Online olarak aktivasyon yapan CMD komut satırını otomatik olarak insanlar uğraşmasın diye hazırlanmış 300kb lık bat dosyasından bahsediyoruz bunun hiç bir riski yok tamamen güvenli

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
sistem dosyalarına müdahale edip htc protokollerini silip sistemi kararsız çalışmaya zorlayan 3 parti crackleme programlarından bahsetmiyoruz onlar güvenli değil evet direk Legal şekilde Online olarak aktivasyon yapan CMD komut satırını otomatik olarak insanlar uğraşmasın diye hazırlanmış 300kb lık bat dosyasından bahsediyoruz bunun hiç bir riski yok tamamen güvenli
Hocam iyi güzel de madem dediğiniz yöntem korsan (crack) değil peki neden bedava bunu çözemedim

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
snop02
Yeni laptop aldım ilk başta cmd ile etkinleştirme yapmıştım ama internette bi kaç yerde güvenli olmadığı yazıldığı için tekrar kaldırdım. Oem key mi almalıyım cmd de sıkıntı çıkar mı? Güvenilir bir site falan önerirseniz çok sevinirim.
w10/11 home kur, pm at retail home vereyim..

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
w10/11 home kur, pm at retail home vereyim..
Pro kurdum windows reis ya programları kurdum ayarların çoğunu yaptım baştan uğraşmaya gerek yok. Oem key sağlamlisans almayı düşünüyorum

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
snop02
Pro kurdum windows reis ya programları kurdum ayarların çoğunu yaptım baştan uğraşmaya gerek yok. Oem key sağlamlisans almayı düşünüyorum
pro bakayım aktif varsa atarım onlarda bu keyleri satıyor ztn:giggle:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Selim
sağlamkey diye bir yer bulamadım sağlamlisans sitesinden bahsediyorsunuz sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman sağlamlisans sitesinden oem key alıyım reis
Aynen saglamlisans yanlış yazmışım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Aynen saglamlisans yanlış yazmışım
siparişi verdim ödemeyi yapıyorum birazdan kodu gönderirler. Güvenilir olsun pc ye 40k para verdik 200TL ile fakirleşmeyiz

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
siparişi verdim ödemeyi yapıyorum birazdan kodu gönderirler. Güvenilir olsun pc ye 40k para verdik 200TL ile fakirleşmeyiz
bir sorun yaşamazsın umarım en kötü key bulamazsam ben de satın alıcam mecburen

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
bir sorun yaşamazsın umarım en kötü key bulamazsam ben de satın alıcam mecburen
İnşallah reis. 40k pc ye para verdik güvenilir olan neyse o olsun. Zaten dolandırılma vakası yaşadım yakın zamanda hastaydım dalgınlığıma geldi. Bişi kaybetmedim ama güvenli yollara yönelicem artık.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
snop02
keyi etkinleştirdikyen sonra kontrol et retail/oem/mak hangisi die..
cmd(yonetici) slmgr.vbs -dli ENTER

keyin ne tür oldugunu belirtecek DİKKAT ET "MAK" VERMESİNLER...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,486
Üyeler
159,626
Son üye
f.yanoglu
Top Bottom