Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Yardımınıza ihtiyacım var

Şahsen gerekli mi Windows 11 ? Bence değil hem yeni olduğu için yani tam oyunlara göre olmadığı için belki bir kaç oyunda sorun olabilir bunun yanında ram yemesi de dersek Windows 10 her türlü götürür.Ama çok merak ediyorsanız kurup bakabilirsiniz eğer performans sorunu oluyorsa tekrar Windows...
  2. Hacışakirli zemzem

YARDIM NASIL ÜCRETSİZ WİNDOWS 10 KEY BULABİLİRİM?

@Hepra atmış işte oda aynı işlevi görüyor
  3. Hacışakirli zemzem

DELL Inspiron N5010 hangi windowsu yüklemeliyim

Biliyorum kestiğini ama en iyisi bu gibi linux ta olabilir.
  4. Hacışakirli zemzem

DELL Inspiron N5010 hangi windowsu yüklemeliyim

7 kurtarır gibi
  5. Hacışakirli zemzem

Microsoft neden yeni bir Windows çıkarmayacak?

O kadar çok seviyorsunuz yani Windows 8.1 :D
  6. Hacışakirli zemzem

Adamların kafaları güzel galiba bir güncellemede doğru olsun 🤣
  7. Hacışakirli zemzem

Windows 8 de güzel windows 10 nun teknik sorunlarını çözseler güzel olur ama çoğunlukla sorun oluşuyor
  8. Hacışakirli zemzem

Bana göre en iyi işletim sistemi windows 7 kullandığım sürümlere göre en iyisi olabilir ondan sonra windows 10 la windows 8.1 aynı gibi ama derseniz 2.sıraya windows 8.1 koyarım 3. sıraya da 10 u koyarım çünkü 10 da bazen sorun çıkıyor örnek windows tuşu çalışmıyor bazen kasıyor
  9. Hacışakirli zemzem

Hocam bence gerek yok çünkü windows 10 yeterli tasarım özellik veya diğer özellikler hakkında güzel bir işletim sistemi artı adamlar windows 11 çıkarlarsa ne yapcaklar adamlara fikirde gelmiyor :D
  10. Hacışakirli zemzem

windows arama çubuğu bozuldu

Windows simgesine tıklayın orada windows 10 güncelleme yardımcısı olacaktır ona tıklayın windows güncel değilse günceller güncel ise başka çözüm arayın
  11. Hacışakirli zemzem

windows arama çubuğu bozuldu

Windows 10 kullanıyorsan windows 10 güncelleme yardımcısına de eski ise günceller oda düzelir bende de arama çubuğu ve windows simgesi çalışmıyordu güncelledim geçti
Top Bottom