Neler Yeni

windows arama çubuğu bozuldu

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
msconfigden tümünü devre dışı bırakmıştım sonra geri etkinleştirdiğimde arama çubuğu bazı ögeleri aramıyor
örnek:çalıştır eskiden yazınca çıkıyordu artık çıkmıyor, ekran alıntısı aracı da çıkmıyor artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
msconfigden tümünü devre dışı bırakmıştım sonra geri etkinleştirdiğimde arama çubuğu bazı ögeleri aramıyor
örnek:çalıştır eskiden yazınca çıkıyordu artık çıkmıyor, ekran alıntısı aracı da çıkmıyor artık
Windows 10 kullanıyorsan windows 10 güncelleme yardımcısına de eski ise günceller oda düzelir bende de arama çubuğu ve windows simgesi çalışmıyordu güncelledim geçti

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
tam olarak anlayamadım
Windows simgesine tıklayın orada windows 10 güncelleme yardımcısı olacaktır ona tıklayın windows güncel değilse günceller güncel ise başka çözüm arayın

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
benimkide kafayı yiyor bazen. reset atınca düzeliyor

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
UWP uygulamaları problemli. Windows Arama'da bunlardan biri. Bu sorun 2004'te düzeltildi diye biliyorum ama taskmgr (Görev Yönetici)'den kapamayı dene.

merabaabi

80+
UWP uygulamaları problemli. Windows Arama'da bunlardan biri. Bu sorun 2004'te düzeltildi diye biliyorum ama taskmgr (Görev Yönetici)'den kapamayı dene.
dostum merhaba burdaki 2.maddeki programı indir kur düzelir

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bazen direkt çıkmıyor windowsun beyni bazen geç çalışıyor kapatıp yeniden yazınca çıkması muhtemel. Technopatın videolarında bile aynı şey recep baltaşa denk gelmişti. O da aynı benim gibi söyledi.

Top Bottom