Whatsappdan bana yapılan arama hakkında

İnFless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Son birkaç gündür +300 lü saçma sapan numaralardan arama alıyorum . Birkaç saat önce de aynısı olmuştu oyundaydım hiç ilgilenemedim , çıktıktan sonra arayanlara bakıyodum arada +90 lı bir numara görünce inceleyim dedim . profil resmide bir kız vardı herhalde insanları kendine çekmek içindir dedim derken yanlışlıkla arama tuşuna bastım hemen kapadım ama yinede çağrı gitmişti. neyse aradan birkaç saat geçti kendisi beni geri aradı neden aradın falan dedi bende önce onun beni aradığını söyledim falan . Kendi aramadığını söyledi üstüne arama kayıtlarını ekran videosu olarak gösterdi . Ss olsa montaj falan derdim ama ekran videosu alıp atınca onun aramadığına inandım .sesli mesaj falan da attı kendi halinde birisi herhalde. Sonra ben de onun beni aradığının ss ini atacaktım ancak telefonda gözükmedi tablette arama kayıtlarında gözüktü belki tabletten reddetmişimdir hatırlamıyorum bazı 300 lü numaralar da sadece tablette gözüküyor

Şimdi arama kayıtlarında beni aramamış olarak gözüken biri beni nasıl aramış oluyor? Acaba telefon numarası çalındı da başka bir cihazdan mı beni aradılar? birde +300 lü numaralar beni sürekli ararken bu arkadaşın beni araması tesadüf mü oluyor?

Geri