Arama sonuçları: *

1. H

DA-4 Windows 10 Her Açılışta Disk Taraması Yapmak İstiyor

Son zamanlarda her bilgisayarı açtığımda ingilizce olarak 10 saniye boyunca disk taraması yapmak istemezsem herhangi tuşa basarsam disk taramasını atlayabileceğim yazıyor. Ben 1-2 defa tarama yapmasına izin verdim windows açılırken ama bu bir rutine dönmüş durumda. Daha bu kadar yeni bir...
  2. H

Bedava win 10 etkinleştirme

Neticede aynı değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. İhtiyacına göre seçim kişiye kalmış. Kalkıp hala ikisi aynı kefeye koyulduğu için bu farkları vurguluyorum ki kim neyi tercih ediyorsa bunları bilerek tercih etsin.
  3. H

Windows 10 Ücretsiz Etkinleştirme ile Dijital & OEM Key Arasındaki Farklar

2 farklı yol ulaştıkları yer aynı evet lakin bu farklar bilinmeden her ikisini de aynı kefeye koyanlar oldu o yüzden bilmeyenler ve yeni bilgisayar alanlar bu farkları bilerek windows 10 etkinleştirmelerini yapmalı.
  4. H

Windows 10 Ücretsiz Etkinleştirme ile Dijital & OEM Key Arasındaki Farklar

Windows etkinleştirmeden önce son bir kez daha düşünün, işte ücretsiz etkinleştirme ve dijital yada OEM key ile etkinleştirme arasındaki farklar; Takdiri sizlere bırakıyorum unutmayın kişi tercihleriyle yaşar :) Benim görüşüm binlerce liraya bilgisayar alıyorsanız 20-30 lira verip dijital yada...
  5. H

Aynı şey değil hala aynı kefeye koyuyorsunuz, satın alınan kodlar kişiye özel anakarta gömülüyor, herkesin kodu farklı, ömür boyu etkinleştirme sağlar lakin ücretsiz etkinleştirme herkesin kodu aynı, kalıcı değil, bildiğim kadarıyla parça değişikliğinde etkinleştirme geçersiz hale geliyor...
  6. H

anlamıyorlar üstadım hala kalkıp şu ücretsiz etkinleştirmeyi savunuyorlar gerçekten akıl alır gibi değil
  7. H

kendi ürettiğin kodu mu kullanıyorsun yapmayın Allah aşkına windows 10 ücretsiz etkinleştirme paylaşımını okudum adam tek tek yazmış yazılacak kodları kendiniz bir kod üretmiyorsunuz herkes kendi bildiği yolu tercih edebilir ama dediğim gibi aldığınız bilgisayarlara binlerce lira veriyorsanız...
  8. H

ihtiyaç fazlası kod satışa çıkarılıyor neticede en azından ne olduğu belli, herkesin kodu kendine ayrı ve anakarta gömülüyor eğer şahıs firması değilsen bu bir sorun teşkil etmiyor
  9. H

kaçak küçek kod mu ne yazmışım oraya iyi oku güvenilir satıcı ve mağazadan oem veya dijital key 1609146947 pardon ya sizin girdiğiniz kod microsoft onaylı değil mi herşeyi çok biliyorsunuz
  10. H

Binlerce liraya bilgisayar alıp 20-30 liradan imtina ediyorsunuz hiç gerek yok gidin güvenilir satıcıdan key alın girin windowsa birdaha ömür boyu uğraşmazsınız isteyen olursa kendi güvenilir satıcımı paylaşırım
  11. H

Windows 10 etkinleştirme

Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz 1609057891 İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız
  12. H

windows 10 etkinleştirme

Binlerce liraya pc alıp sırf 20-30 lira vermemek için uğraşmaya değmez, güvenilir bir satıcıdan key alıp kullanın olsun bitsin.
  13. H

AMD Relive Videoda Ölçümler Katmanı görülmüyor

Normalde AMD Software den ölçümler katmanını açıyorum çok güzel her değeri görüyorum ama relive ile video aldığımda bu değerler görünmüyor ben videodada görünmesini istiyorum ne yapmalıyım?
  14. H

windows10 nihai performans yok

Eyvallah hocam sayende yaptım kimse teşekkür etmemiş teşekkürler :)
  15. H

Windows 10 pro satın alma?

yazılımbudurdan alabilirsiniz ben hep oradan alıyorum
  16. H

YENİ bilgisayara windows ve bios için yardım

Bios kurucam derken bios güncelleştirmesi demek istediniz sanırım,sırasıyla öncesinde elinizde uefi windows 10 usb olması gerekir akabinde pc başlattığınızda boot menüden uefi usb seçtikten sonra win10 kurulumunuz başlayacaktır. Sonrasında seçeneklerde zaten hdd ve ssd niz ve kapasiteleri...
Top Bottom