Neler Yeni

Windows 10 etkinleştirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
Bu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Hocam forumda böyle bir konu var kodları oradan da alabilirsiniz. Ben o konudan yapamadım. Siz yine de bakın bence o konuya

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Bu videoyu yaparsam sıkıntı çıkar mı arkadaşım 2-3 gün önce yaptı şuan bi sıkıntı yok bende sıkıntı çıkar mı?
Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Gerek yok böyle şeylere binlerce lira veriyorsunuz bilgisayarlara ama 20-30 liradan kaçmaya çalışıyorsunuz

İnternette satılan referanslı güvenilir satıcılardan win 10 anahtarlarından satın alarak kalıcı çözüme ulaşırsınız
Kesinlikle katılıyorum, ne olduğu belirsiz dosyayı çalıştırmak veya kodları yazıp aktif etmek, kesinlikle güvenli bulmuyorum. 20-30 TL'ye iyi bir satıcıdan gidin alın lisans anahtarı aktif edin kafanız rahat olsun.

Nachi

80+ Platinum
bunu yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

20 30 tl veririm ama webteknonun bir haberinde güvenilir olmadığı söyleniyordu
Kesinlikle katılıyorum, ne olduğu belirsiz dosyayı çalıştırmak veya kodları yazıp aktif etmek, kesinlikle güvenli bulmuyorum. 20-30 TL'ye iyi bir satıcıdan gidin alın lisans anahtarı aktif edin kafanız rahat olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Köse
Artık böyle yöntemlere başvurmayın bence 20-30 TL ye satılan win 10 pro dijital lisans anahtarları var bunlardan alıp kafanız rahar bir şekilde kullanın ve sorunsuz olarak güncellemeleride almaya devam edin.Çünkü legal olmayan çoğu şey içerisinde illegal şeyler barındırabiliyor.Bu arada bu keyleri çok uzun süre sıkıntısız kullanan bir sürü insan var sonuçta.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hayır güvenli değil defalarca forumda konusu açıldı ve bilgili olan @Treyarch açıklamıştı
Bilgisayarınızı tehlikeye atmayın orijinal windows kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye