Arama sonuçları: *

• Users: Heroia
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Heroia

Windows için en iyi video oynatıcı hangisi?

Peki saol.
  2. Heroia

Peki bu programı Microsoft uygulaması üzerinden mi indireyim?
  3. Heroia

Normalde videoları filmler ve tv adlı video oynatıcısı ile başlatıyordu. Şuan ise medya oynatıcı ile başlatıyor ve videolar kasıyor. Varsayılan uygulamalardan da tekrar eskisine dönderemedim sizce başka hangi video oynatıcıyı kullanmalıyım?
  4. Heroia

Windows kuramıyorum yarıda kalıyor.

Saolun hocam başka çözümlerde car birkaç tane onların deniyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. Heroia

Hocam 1. Si kendi yüklediğim Windows tada aynı hata vardı bu yüzden bilgisayarcı ya yuklettim aynı hata ondada oldu 2. olarak biçimlendirme olayı nedir anlamadım.
  6. Heroia

Bu seferde böyle bir sorun var. Cidden anlamadım ne yapacağımı
  7. Heroia

Hocam tekrar merhaba flasha bilgisayarcı dan tekrar Windows kurdurttum ama gene aynı sorun var başka bildiğiniz bir şey var mıdır? Cevaplarsanız sevinirim.
  8. Heroia

İmkanım yok umarım sorun onlarda değildir.
  9. Heroia

Hocam yeni m2 ssd almıştım ilk onda denedim olmayınca ssd arızalı olabilir diye düşünüp hdd ye denedim ondada aynısı oldu dediğiniz gibi usb deki Windows ta sıkıntı olabilir bilgisayarcı ya usb yi götürüp tekrar Windows yükleteceğim. 1673447059 Hocam ekran kartı palit gtx 1660 süper monitör ise...
  10. Heroia

Deniyorum. 1673446432 Hocam olmadı malesef gene gelmedi ekran
  11. Heroia

Arkadaşlar merhaba windowsu usbden kurarken böyle bir sorun yaşıyorum kurulum esnasında yeniden başlatılıyor ve ekran gelmiyor böyle kalıyor ne yapabilirim? Lütfen bilen birisi yardım ederse sevinirim. Günlerdir uğraşıyorum.
  12. Heroia

Usb den Windows kuramıyorum

Hocam F12 basarak çözdüm biosta kaydedip çıkarken tekrar usbyi 2. Seçeneğe atıyormuş sanırım teşekkür ederim.
  13. Heroia

Nasıl açabilirim tekrar?
  14. Heroia

şuan Windows 11 kullanıyorum ve ssd ye geçtiğim için pc ye baştan Windows kuracağım Usb ye Windows 10 u yükledim biostan boot option 1 e usbyi seçip kaydedip çıkıyorum ama bilgisayar Windows kurulum ekranı yerine bilgisyarı normal olarak başlatıyor kurulum ekranına nasıl geçerim.
  15. Heroia

İşletim sistemini SSD ye geçirme

Detaylar içinde teşekkür ederim.
  16. Heroia

Anladım. 1673349367 Bunun için windowsu ssd ye kurup biostan ssd üzerinden başlatmam gerekiyor değil mi?
  17. Heroia

Anladım saol bu arada kaç dakika sürdü işlem?
  18. Heroia

Arkadaşlar benim herşeyim işletim sistemide dahil HDD de kuruluydu şuan m2 SSD aldım ve işletim sistemini SSD ye geçirmem lazım nasıl yapabilirim bu arada win 11 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  19. Heroia

windows etkinleştir yazısı kaldırma

Bir bakayım bulabilirsem yardımcı olurum.
  20. Heroia

windows etkinleştir yazısı kaldırma

O Oem keylere baktın mı?
Top Bottom