Neler Yeni

Windows kuramıyorum yarıda kalıyor.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Arkadaşlar merhaba windowsu usbden kurarken böyle bir sorun yaşıyorum kurulum esnasında yeniden başlatılıyor ve ekran gelmiyor böyle kalıyor ne yapabilirim?
Screenshot_2023-01-11-16-43-22-746_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-01-11-16-43-39-151_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2023-01-11-16-43-54-653_com.miui.gallery.jpg

Lütfen bilen birisi yardım ederse sevinirim. Günlerdir uğraşıyorum.

Ekler

• Screenshot_2023-01-11-16-43-13-730_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-01-11-16-43-13-730_com.miui.gallery.jpg
    192.7 KB · Hit: 128

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
geri sayım başlayınca usb yi çek

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
Format flashina windowsu yazarken bir hataya düşmüş olabilir mi ? Ram larde de sorun olabilir. Depolama (hdd.ssd) de sorun olabilir. Farklı bir bilgisayarda islem yapma şansın varsa usbyi tekrar yaz. Hdd yi harici kutu ile Farklı bilgisayara bağlayıp bicimlendirip tekrar format atmayi deneyebilirisiniz. Farkli bilgisayar yoksa hdd sıfırlama bir kısıma kadar kod ile de yapiliyor netten bakabilirsiniz.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Format flashina windowsu yazarken bir hataya düşmüş olabilir mi ? Ram larde de sorun olabilir. Depolama (hdd.ssd) de sorun olabilir. Farklı bir bilgisayarda islem yapma şansın varsa usbyi tekrar yaz. Hdd yi harici kutu ile Farklı bilgisayara bağlayıp bicimlendirip tekrar format atmayi deneyebilirisiniz. Farkli bilgisayar yoksa hdd sıfırlama bir kısıma kadar kod ile de yapiliyor netten bakabilirsiniz.
Hocam yeni m2 ssd almıştım ilk onda denedim olmayınca ssd arızalı olabilir diye düşünüp hdd ye denedim ondada aynısı oldu dediğiniz gibi usb deki Windows ta sıkıntı olabilir bilgisayarcı ya usb yi götürüp tekrar Windows yükleteceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı ve monitör modeliniz nedir?
Hocam ekran kartı palit gtx 1660 süper monitör ise geçici olarak malesef hem tv hem monitör olarak kullanılan bir cihazı kullanıyorum.

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
Hocam yeni m2 ssd almıştım ilk onda denedim olmayınca ssd arızalı olabilir diye düşünüp hdd ye denedim ondada aynısı oldu dediğiniz gibi usb deki Windows ta sıkıntı olabilir bilgisayarcı ya usb yi götürüp tekrar Windows yükleteceğim.

Hocam ekran kartı palit gtx 1660 süper monitör ise geçici olarak malesef hem tv hem monitör olarak kullanılan bir cihazı kullanıyorum.
Garanti olarakda ssd ye ve hdd ye farkli bilgisayardan bicimlendirseniz temiz ve güzel olur. Şuan ki denemelerinizden kalan artıklar temizlenmiş olur. Çok şart değil bence ama imkan varsa neden olmasin

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Garanti olarakda ssd ye ve hdd ye farkli bilgisayardan bicimlendirseniz temiz ve güzel olur. Şuan ki denemelerinizden kalan artıklar temizlenmiş olur. Çok şart değil bence ama imkan varsa neden olmasin
İmkanım yok umarım sorun onlarda değildir.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Hocam tekrar merhaba flasha bilgisayarcı dan tekrar Windows kurdurttum ama gene aynı sorun var başka bildiğiniz bir şey var mıdır? Cevaplarsanız sevinirim.

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
Hocam tekrar merhaba flasha bilgisayarcı dan tekrar Windows kurdurttum ama gene aynı sorun var başka bildiğiniz bir şey var mıdır? Cevaplarsanız sevinirim.
Bir sefer ramim arizali olduğundan bu tarz bir sorun yaşamıştım. Akabinden 2 3 sefer denedigimden bu seferde diskler sıkıntı çıkarmıştı. Diskleri harici takip biçimlendirip tekrar kurduğumda düzeldi. Bunu tecrübe ettiğimden sadece bunu söyleyebilirim

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Bir sefer ramim arizali olduğundan bu tarz bir sorun yaşamıştım. Akabinden 2 3 sefer denedigimden bu seferde diskler sıkıntı çıkarmıştı. Diskleri harici takip biçimlendirip tekrar kurduğumda düzeldi. Bunu tecrübe ettiğimden sadece bunu söyleyebilirim
IMG_20230111_195803.jpg

Bu seferde böyle bir sorun var. Cidden anlamadım ne yapacağımı

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
Alıntıyı görüntüle
Bu seferde böyle bir sorun var. Cidden anlamadım ne yapacağımı
Internetten baktigimda windows dosyalari yüklenmiş ama regedit uzantılarında sıkıntı var anlamına geliyormuş. Yani ya senin bilgisayarci format usb sini hazirlarken birseyi atlıyor yada diskin hatayai dusmus harici olarak bicimlendirmen gerek . Başka bir ihtimal gelmiyor aklima
Belki başka bilen biri görür

Internetten baktigimda windows dosyalari yüklenmiş ama regedit uzantılarında sıkıntı var anlamına geliyormuş. Yani ya senin bilgisayarci format usb sini hazirlarken birseyi atlıyor yada diskin hatayai dusmus harici olarak bicimlendirmen gerek . Başka bir ihtimal gelmiyor aklima
Her halükarda windowsda sıkıntı var yani regedit olayini çözsen yarin sana başka birsey çıkartıyor çünkü windowsu doğru kuramıyor. Son aldigin hatayi youtube ye yaz bir çözümü var belki olur. Ama dedigim gibi

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

Her halükarda windowsda sıkıntı var yani regedit olayini çözsen yarin sana başka birsey çıkartıyor çünkü windowsu doğru kuramıyor. Son aldigin hatayi youtube ye yaz bir çözümü var belki olur. Ama dedigim gibi
Hocam 1. Si kendi yüklediğim Windows tada aynı hata vardı bu yüzden bilgisayarcı ya yuklettim aynı hata ondada oldu 2. olarak biçimlendirme olayı nedir anlamadım.

Top Bottom