Arama sonuçları: *

1. Jankanbe

Windows'u Hesapsız Nasıl Yükleyebilirim?

Abi her türlü bir hesap istiyor
  2. Jankanbe

Windows'u Hesapsız Nasıl Yükleyebilirim?

Beyler 2 tane vatan sistemi almıştım ikisinide sattım ama birini sattığım kişi hiç anlamıyorum çocuğuma alıcam dedi bende dedim windows falan yüklerim hazırlarım şimdi bu windowsu yüklerken girişte bilgiler falan isticek bunları atlama yolu var mı hangi microsoft hesabı falan kurdurtuyorya...
  3. Jankanbe

Bir Win lisansını hem laptopta hem kasada kullanmak?

Yapıştır
  4. Jankanbe

Windows 11 etkin olarak görünüyor.

Kayboluyor bendede aynısı oldu 2 gün sonra etkinleştirme istedi sağlamlisanstan al bir tane key
  5. Jankanbe

VATAN Sistem yardım lütfen

windows kurulumu için flaşa iso dosyasını kurman lazım youtube da var detaylı windows kurduktan sonrada bios dosyasını flaşa atıp bios menüsündeki mflash ile oto kurarsın
  6. Jankanbe

Hazır sistemlerde deneme sürümü bittikten sonra ne yapmalı?

50 teleye key al direk sağlamlisanstan aldım ben
  7. Jankanbe

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME

öyle biliyorum ben hatta forumda konusu açılmıştı uzun onu tekrardan okumanda fayda var hit konularda 3. sırada
  8. Jankanbe

WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME

yeniden cmd ye yazman lazım formatla siliniyor
  9. Jankanbe

Bu dosyanın adını nasıl değiştiricem

Beyler biosu güncellemek için indirdim şu seçtiğim dosyayı msi.rom yapmam lazımmış ismini nasıl değiştiricem özelliklerden olmuyor 1665508984 -
  10. Jankanbe

TPM VE BOOT NASIL AÇILIR

Beyler flaşa windowsun iso dosyasını 2 sigara karşılığı bir bilgisayarcıya kurdurdum adam tpm ve securıty bootu aç dedi kurulumdan önce msi anakartta nasıl açılıyor youtube da bulamadım
  11. Jankanbe

Win10 için Sağlam Lisans güvenilir mi?

Yasal değil?
  12. Jankanbe

Windows 10 Retail key alabileceğim ucuz güvenilir site var mı

W11 home alıcam sağlamlisans 40 50 lira fazla istiyor bulsam bende alıcam uygun
  13. Jankanbe

WİN10 key satan yer ?

Window 11 içinde aynı yöntem var mı
  14. Jankanbe

WİN10 key satan yer ?

2500 lira verecek para yok malesef sigaranın bile kaçağını içiyorum windows yasal olmasın
  15. Jankanbe

WİN10 key satan yer ?

Sebep ?
  16. Jankanbe

WİN10 key satan yer ?

Nerden alınır bu key çok satan var ama çok değişik 100 lirayada var 10 lirayada
Top Bottom