İnternetten Windows Key alır windowsu aktif edersinArkadaşlar hazır sistemlerde gelen windows deneme sürümü bitince ne yapmalıyım?
O konuya olumlu bakmayanlar vatana 5bin lira verip satın alanlar internette keyler var Max 50-60lira onlardan alabilirsinAz önce bi konu okudum pek olumlu bakmamışlar internetten key almaya
isterseniz cmd den etkinleştirin, isterseniz key alın, isterseniz 5200₺ ödeyip orjinal alın.Az önce bi konu okudum pek olumlu bakmamışlar internetten key almaya
hocam benim key nerden alınma ne zaman alınma allah bilir tek bildiğim bedavaya aldığımArkadaşlar hazır sistemlerde gelen windows deneme sürümü bitince ne yapmalıyım?
Bitince windows gitmiyor tabii ki kullanmaya devam ediyorsun ama bazı ayarları değiştiremiyorsun. İnternette satılan windows keylerinden alabilirsin. Ben ordan aldım yanlış hatırlamıyorsam 70 80 TL Gibi birşeydi hiçbir sıkıntısı yok kullanıyorum. OEM Key aldım. Linki bulursam atarım.Arkadaşlar hazır sistemlerde gelen windows deneme sürümü bitince ne yapmalıyım?
Ben yazılımbudur sitesinden geçen sene almıştım sorun yaşamadım win 10 pro lisansAz önce bi konu okudum pek olumlu bakmamışlar internetten key almaya