Arama sonuçları: *

• Users: K3R1M
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K3R1M

Güncel Windows 11 İso

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 Kendi sitesinden.
  2. K3R1M

Windows dijital olarak etkin ama CMD'de OEM görünüyor

Laptop satın alırken orijinal Windows 11'li almıştım. Etkinleştirme kısmında hesaba bağlı dijital lisans görünse bile CMD'den kontrol ettiğimde OEM olarak görünüyor. Yakın zamanda yeni laptop almak istiyorum ve bu hesabımla kullandığımda Windows etkinleşir mi?
  3. K3R1M

Önemli orijinal Windows 11 problemi

Azcık uğraşın araştırın kendiniz yapın zaten basit. 1000 liraya yazık valla Forumda her türlü bilgi ve destek sağlayacak hocalarım var ben kendim yaptım.
  4. K3R1M

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

Kullandım ama bence de win10 daha iyi. Microsoft neden birini düzeltmeden diğerine koşuyor anlamıyorum. Ya da burda yaptığı hatayı anladı da onu mu düzeltmeye çalışıyor acaba ?
  5. K3R1M

Win 11 mi Win 10 mu kullanmalıyım?

Ben bu RAM olayının abartıldığını düşünüyorum. İki işletim sistemini de kullandım ( laptop kullanıyorum 10300h 1650 16gb ram ) sistem boştayken ram kullanımında neredeyse fark yok. En en kötü senaryoda ise 1gb fark oluştu ( windows10 daha iyi ). Oyunlardaki FPS değerlerinde de gözle görülür...
  6. K3R1M

Windows 11 key Windows 10'da çalışır mı?

Edit: Yaptım arkadaşlar sorunsuz şekilde etkinleştirildi. Muhtemelen dijital lisans olduğu için çalıştı, satın alınan keylerle vs. olur mu bilemem.
  7. K3R1M

home single language kullanıyorum şuan 1680128678 sizinkide mi hesaba bağlı orijinal lisans 1680129145 Başka forumlardan öğrendiğime göre işe yarıyormuş galiba deneyeceğim. Daha sonra konuyu güncellerim.
  8. K3R1M

Tam tersi durumda işe yarayanlar gördüm ondan merak ettim. yinede hesabımı girersem key kaybolur mu? İlerde win 11 geçince sıkıntı olmasın
  9. K3R1M

Dostlar selamlar, orijinal Windows 11'li PC kullanıyorum. Bilgisayarıma format atacağım ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Ürün anahtarı Microsoft hesabıma bağlı dijital lisans şeklinde. Ben bu hesabı Windows 10 da kullanırsam bilgisayarım etkinleşir mi?
  10. K3R1M

En hafif Windows 10 sürümü

atlas os vardı galiba başkada bilmiyorum
Top Bottom