Arama sonuçları: *

1. KebanFiru

Format sonrası ethernet driverı yüklenmelimi?

ASUS bir anakart kullanmıyorsanız genelde ethernet sürücüsü ile geliyor sistem. Formattan sonra kendiniz manuel olarak kurabilirsiniz.
  2. KebanFiru

Şunu görev çubuğundan nasıl kaldırabilirim?

Görev çubuğu sağ tık -> Haberler ve ilgi alanları -> Kapat.
  3. KebanFiru

Etkinleştirilmemiş W10 Duvar Kağıdı Değiştirmek

O zaman degistirebilirsin, ben öyle yapıyordum.
  4. KebanFiru

Windows 11'e geçilir mi?

Geçmenizi önermem. Önerim format attıktan sonra Windows 10 kullanmaya devam etmeniz yönünde olacaktır.
  5. KebanFiru

En Temiz Formatı Nasıl Atarım ?

Ondan önce bölümleri silin. Sonra ortaya çıkan tek parçaya tıklayıp yeni deyin.
  6. KebanFiru

En Temiz Formatı Nasıl Atarım ?

Media Creation tool ve rufus ile sıfırdan format diski oluşturup onun üzerinden boot edip sistemde hiç bir veri kalmadan formatlayabilirsiniz, daha ayrıntılı bilgi için etiketleyebilirsiniz.
  7. KebanFiru

kötü bilgisayarda w11 e geçeyim mi (hdd çok kötü)

Rica ederim.
  8. KebanFiru

Tam sürüm çıkınca.
  9. KebanFiru

Muhtemelen geçebileceksiniz.
  10. KebanFiru

Anakartınızın modeli nedir?
  11. KebanFiru

Rica ederim. Windows 10 ne kadar sürücü desteği olsa da HDD için optimize edilmiş bir işletim sistemi değil.
  12. KebanFiru

Konunun sahibi İntel bir işlemci kullandığı için İntel kanadından yazdım.
  13. KebanFiru

"Download here"a basıp indirdikten sonra ZIP'e çıkartın ve uygulamayı çalıştırın.
  14. KebanFiru

Oyunlar açılır. Lakin TPM 2.0'ın amacı muhtemelen mobil uygulamalardan dolayı ortaya çıkabilecek güvenlik açıklarını önlemek olacaktır. 1626357558 "7. nesil veya daha yüksek nesil bir İntel işlemci gerekmekte. Veya bu yazılım ile bakabilirsiniz. https://github.com/rcmaehl/WhyNotWin11"
  15. KebanFiru

7. nesil veya daha yüksek nesil bir İntel işlemci gerekmekte. Veya bu yazılım ile bakabilirsiniz. https://github.com/rcmaehl/WhyNotWin11
  16. KebanFiru

Sisteminizde TPM desteği yoksa geçmenizi önermem ki bu sistemde TPM 2.0 desteği yoktur. Aynı zamanda Windows 11'e HDD ile geçmenizi önermem.(TPM 2.0 olmayan sistemde geçmenizi önermememin sebebi TPM 2.0'ın mobil uygulamalardan ortaya çıkacak olan güvenlik açıklarının ortaya çıkmasının önüne...
  17. KebanFiru

Windows 11'den İlk Görüntüler

Kurulabiliyor.
  18. KebanFiru

Windows 11 sistem gereksinimleri karşılanmıyor

Sisteminiz Windows 10'u çalıştırıyorsa Windows 11'i de muhtemelen çalıştıracaktır. Bu uygulama TPM 2.0 desteği olup olmadığına göre de yorum yapıyor. Bu yüzden bu uygulamayı şuan için baz almayın. Çünkü hem Windows 11 yıl sonunda çıkacak değişiklikler olabilir. Hem de Windows 10 üzerinden 11...
  19. KebanFiru

Windows 11 Desteği Olan İşlemcilerin Listesi

Arkadaşım i5 3300 ile destek listesinde olmamasına rağmen ve TPM ayarının BIOS'ta gözükmemesine rağmen Windows 10 üzerinden ISO ve ekstra bir dosya ile(içeriğini şuan hatırlamıyorum.) Windows 11'e Windows 10 üzerinden yükseltme ile geçmişti. Muhtemelen desteği olmayan işlemcilere sahip...
Top Bottom