onu baz alma.Win11 kurulup kurulamayacağını sorgulamak için microsoft bir yazılım yapmış galiba baktım benim için uyumlu gözükmüyor ben win11 kuramayacak mıyım buna şimdi? Sanal makine ile kurmuştum ama.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Anakart?Win11 kurulup kurulamayacağını sorgulamak için microsoft bir yazılım yapmış galiba baktım benim için uyumlu gözükmüyor ben win11 kuramayacak mıyım buna şimdi? Sanal makine ile kurmuştum ama.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Anakartın destekliyorsa sıkıntı olmazWin11 kurulup kurulamayacağını sorgulamak için microsoft bir yazılım yapmış galiba baktım benim için uyumlu gözükmüyor ben win11 kuramayacak mıyım buna şimdi? Sanal makine ile kurmuştum ama.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sisteminiz Windows 10'u çalıştırıyorsa Windows 11'i de muhtemelen çalıştıracaktır. Bu uygulama TPM 2.0 desteği olup olmadığına göre de yorum yapıyor. Bu yüzden bu uygulamayı şuan için baz almayın. Çünkü hem Windows 11 yıl sonunda çıkacak değişiklikler olabilir. Hem de Windows 10 üzerinden 11 kurabilirsiniz.Win11 kurulup kurulamayacağını sorgulamak için microsoft bir yazılım yapmış galiba baktım benim için uyumlu gözükmüyor ben win11 kuramayacak mıyım buna şimdi? Sanal makine ile kurmuştum ama.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
"Çalıştır" yazın ve açılan pencereye msinfo32.exe yazın.nerden öğrenirim modelini
Mesaj otomatik birleştirildi:
CPU-Z bunu indir öğrenirsinAnakartımı inan bende bilmiyorum laptop anakartı