Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Windows 11 pro mu home mu alayim

Ben de böyle yapmıştım, rica ederim.
  2. MattJohn

Windows 11 pro mu home mu alayim

Sağlam lisans'tan aldım ben sıkıntı yaşamadım, PRO öneririm. Zaten arada fiyat farkı yok gibi sanırım. Ek özellikler olabiliyor Pro'da, disk kriptolama vb.
  3. MattJohn

Windows 11 kurulum yardım

sağlam lisans websitesini öneririm, oradan aldım ben sorun çıkmadı.
  4. MattJohn

W11'de Saati Ortalamak Mümkün Mü?

Anladım, şu an gerek yok ya
  5. MattJohn

Aynen hocam zaten değiştirmek mümkün değilse mecbur alışıcaz. Hocam onda böyle bir değişim yapılıyor mu?
  6. MattJohn

Hocam teşekkürler ancak benimki büyük ya da küçük olma sorunu değil buradaki gibi, sağa dayalı şekilde saat, W11 kullananlara sorayım dedim, sizde de böyle mi ve değiştirmek mümkün mü? Başka kaynaklara baktım W11'de böyle ve değiştirilemiyor yazıyordu emin olayım dedim.
  7. MattJohn

Merhaba arkadaşlar. Yeni W11'e geçtim. Bu saati ortalamak mümkün mü? W10'da ortada duruyordu şimdi sağda duruyor. İnternetten baktım mümkün değil sanırım?
  8. MattJohn

🌐 EN İYİ BROWSER-TARAYICI HANGİSİ? 🌐

Brave kullanıyorum, Firefox ya da Edge geçmeyi düşünüyorum. Fazla RAM yiyor. YouTube reklam engelleme olayı için buna geçmiştim ama eklentilerle önlenebiliyor zaten.
  9. MattJohn

Windows 11 oem key ?

Yeni laptoplar Win 11 uyumlu. Bir de RAM, işlemci muhabbetleri fln var. Ne kadar istemesem de geçtim.
  10. MattJohn

W11 ve Office Key Satan Site Önerisi

Satın aldım arkadaşlar, destekleriniz için teşekkürler :peepokalp:
  11. MattJohn

Hocam her türlü Retail avantajlı gözüküyor; 40 TL daha ucuz. Başka bilgisayarda kullanılabilir. Microsoft destek elemanları tarafından ücretsiz destek sağlanır.
  12. MattJohn

Hocam Retail zaten formatla gitse bile yine atılıyor bir de başka bilgisayara da atılıyor, ek olarak bu sitede daha ucuz.
  13. MattJohn

Hocam şimdi ona fix fln atarlar boşver, zaten key ucuz sağlam olsun yaw
  14. MattJohn

Hocam Retail key'de tek PC içindir diyor? https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-lisans-key-satin-al/ He boşver hocam ya, bir kere alıyoruz düzgün olsun.
  15. MattJohn

Aynen hocam bunu ben de gördüm. Adı gibi sağlam mı, önerir misiniz?
  16. MattJohn

Korsan mı hocam? KMSpico gibi mi o?
  17. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, yeni laptopum için W11 Pro ve Office key satın almak istiyorum. İkisinin de olduğu ve önerdiğiniz bir site var mı? W11 arada çok fiyat farkı yoksa Retail key olmasını tercih ederim.
  18. MattJohn

Windows 11'e geçilmeli mi ?

Hocam 12'ye bakıcam ben de, umarım güzel olur, W10 temasından ziyade gerçek bir işletim sistemi bekliyorum. Zaten amaç o bence, ucuz yollu Macbook gibimsi bir şey yapmışlar. Sonuç olarak ne macOS olmuş ne Windows. Bence W10 tarzını koruyup üstüne yeni özellikler + performans iyileştirmeleri...
  19. MattJohn

Windows 11'e geçilmeli mi ?

Hocam bana göre Windows 11 yavaş, arayüzlerde fln Windows 10 daha hızlı ve genel olarak hızlı bir kullanım hissediyorum ben. Windows 11'e bir hafta bile katlanamadım hemen bıraktım. Windows 10'da güzel olan ne varsa kaldırıp yerine boş şeyler koymuşlar bence.
  20. MattJohn

Windows 10 kurdum Windows 11 Geçmek istiyorum

Bence direk ÇÖP, yeni laptop aldım Windows 11 Pro kurdum, 7 yıllık Windows 10 Pro laptopum arayüzlerde daha hızlıydı iade ettim. Yurt içi, yurt dışı herkes böyle sorunlardan şikayetçi. Bana göre Windows 11, Windows 10 üzerine kurulmuş saçma ve performansı düşük bir "tema" :poop:
Top Bottom