Arama sonuçları: *

1. Midorchys

windows 1 aylık deneme sürümü sonrası ne olur

http://xn--yenidnya-b6a.net/2020/05/05/windows-10-etkinlestirme-2020/ bende bizzat böyle etkinleştirdim kardeşim bedavaya oluyor
  2. Midorchys

windows 1 aylık deneme sürümü sonrası ne olur

CMD den bedavaya etkinleştirsene
  3. Midorchys

wallpaper engine 15 lira ya değermi

Et alıp kekik kebabı yapmayı tercih ederim ama parasınıda hak eden bir program. İlla para harcayacaksan bişey bulamıyosan Dont Stave Together alabilirsin güzel oyun.
  4. Midorchys

Kendime yetki verme.

Güvenli moda girip silerek çoktan hallettim. Genede teşekkür ederim.
  5. Midorchys

Kendime yetki verme.

Dostlar Program Files'de bi şeyi silmem lazım ama silemiyorum yetkim yok. Ne yapmam lazım?
  6. Midorchys

Nasıl win 10'a yukseltme yapabilirim ?

windowsu bedavaya deneme sürümü 10 yapıp onuda bedavaya full e yükseltebilirsiniz.
  7. Midorchys

Win 7 uefi kurulum süresi.

Dostlar hallettim pcyi yardımlarınız için teşekkürler JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Midorchys

Usta flash ı gpt yapınca gpt desteği yok dedi mbr yaptım uefi değil legacy i seçtim format atayım diye kurcalarken bişeyler oldu pc normal açıldı Windows 7de kaldığı gibi. Bi şekilde düzelttim [emoji16] JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Midorchys

AMD nin Bi işlemci çeşidi ya. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Midorchys

Kaldırır o zaman ya. Harici ekran kartı yok ama a 10 işlemcisi 8 GB ramı felan var JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Midorchys

Windows 10 u büuüttüğümden değil pc çok güçsüz. Genede eldeki tek seçenek o gibi duruyor. Denemeden bilemeyiz İSO dosyasını hazırlayıp Windows 10 kurmaya başlayayım ben. İlerlemeyi paylaşırım burada JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Midorchys

Tamamdır efendim. Win 10u kaldırmayacağına eminim fakat elden bişey gelmez JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Midorchys

Anladım hocam flashı çıkarıp tekrar baştan 8.1 yapıcam JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Midorchys

Win 8.1 ile tekrar denicem JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Midorchys

Haydaa. Napcaz buna ya çok güzel gidiyordu. 10 desen kaldırır mı win 10 u bilmiyorum. 8. 1 mi indireyim? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Midorchys

Valla benimki tertemiz kardeşime söyleyin onu. İçide dışıda çöplük gibi hiç silmemiş [emoji16] JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Midorchys

Eski bilgisayar bozukduktan sonra size danıştığımda uefi ile format atmam söylendi. Asıl bilgisayarımdan Bi flash hazırladım herşeyi başlattım işlem oldu büyük ihtimal. Çok uzun süredir starting Windows diyor. Normal mi bu. Bu işlem bittikten sonra yüklemem gereken driver program felan var mı...
  18. Midorchys

Bilgisayar bozuldu.

Tamamdır kendi pcem den uefi ayarlayıp format atıcam pcye JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Midorchys

Bilgisayar bozuldu.

Uefi olarak Windows nasıl kuruluyor efendim JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Midorchys

Bilgisayar bozuldu.

İş açtık başımıza ya :/ JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom