nasıl yani bu ücretsiz mi ?https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 burdan aracı indir kısmına basarak indirebilirsin bilgisayarcıya götürüp para vermek saçma olur gayet kolay bir işlem
deneme sürümü ücretsiz ama bazı özellikleri kullanamıyorsunuz deneme sürümün de benim tavsiyem ucuz bir OEM Key alın.nasıl yani bu ücretsiz mi ?![]()
ne gibi ozellikleri kullanamıyoruz ?deneme sürümü ücretsiz ama bazı özellikleri kullanamıyorsunuz deneme sürümün de benim tavsiyem ucuz bir OEM Key alın.
anladım tesekkur ederım microsoftun deneme surumu oldugunu bılmıyordum direkt satın alınıyor dıye bılıyordum peki bu ucretsız surumu ne kadar kullanmaya (gun,ay,yıl,) ızın verıyor ?windowsu bedavaya deneme sürümü 10 yapıp onuda bedavaya full e yükseltebilirsiniz.
win 10 da ucretsiz yani?Ben bilgisayarı aldığımda ilk kurulumu w10 home yapmışım ancak w10 pro kodu almıştım. 5 TL ye orjinal yükseltme kodu vardı aldım onu. Yeniden format atmaktansa 5 TL ye kendi güncelledi
win 10u indirdım ama deneme surumu cıkmadı dırekt key ıstedıBen bilgisayarı aldığımda ilk kurulumu w10 home yapmışım ancak w10 pro kodu almıştım. 5 TL ye orjinal yükseltme kodu vardı aldım onu. Yeniden format atmaktansa 5 TL ye kendi güncelledi
Ben BIOS tan yükledim ilk kurulumu. BIOS tan yapmayacaksan key ister. Key i girdiğinde otomatik olarak kendi güncellerwin 10u indirdım ama deneme surumu cıkmadı dırekt key ıstedı