Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Windows 11 İlk Deneyimlerim Hk.

Şimdilik Windows 10'a devam edeceğim, zaten askerden gelince Kasım ayının ortası olur ve stabil olur. Yapıştırırım 11'i :D Bu arada çok fazla gereksiz işlem var. 10'da bundan daha fazla işlem yapmama rağmen kullanım yüzdesi 3 katı daha az.
  2. MotionlessINWhite

Windows 11 İlk Deneyimlerim Hk.

Katılıyorum, ancak tam sürüm olarak varsaymak istemiyorum. 2022 ortasından sonra gelecek güncellemeler ile kotaracaktır. Mesela işlemcim 5.0GHz iken görev yöneticisi panelinde 6.05GHz gözüküyordu, keza kullanım değeri de boşta %10-20 arasıydı ki bu 10'da 3-5 arası bir şey. RAM kullanımı da...
  3. MotionlessINWhite

RTX Voice RTX Dışı Kart Desteği Geldi

RTX Voice ve Broadcast kullanabileceksin, RT kullanamazsın.
  4. MotionlessINWhite

windows.old ne işe yarar ?

https://www.technopat.net/sosyal/konu/bu-dosyada-degisiklik-yapabilmeniz-icin-trustedinstaller-size-izin-vermelidir.973681/ Bu rehberi deneyin isterseniz, sorununuz çözülecektir. Not: Pek iyi bir yol değil, o yüzden sorumluluk almıyorum.
  5. MotionlessINWhite

Seçenek çıkıyor mu? Büyük ihtimalle çıkıyordur, yönetici olarak silmek için izin istiyordur.
  6. MotionlessINWhite

Adı üstünde eski Windows dosyalarını yedekliyor, mesela anlık Windows'ta sorun yaşarsanız geri yükleme yapıp Windows.old'un içindeki yedeklemelere geri dönebiliyorsunuz. Şahsen ben hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum, gereksiz yer kaplıyor. Silip geçin derim.
Top Bottom