Arama sonuçları: *

1. Mustafaİren

cfgmgr32.dll değiştiremiyorum!

başlıktada yazıldığı gibi, satın aldığım bir uygulama çalışmak için o dosyayı değişmeme ihtiyaç duyuyor, fakat takeownership veyahut unlocker dosyaları bile bu DLL'yi silmeme izin vermiyor, son derece sinirlendim çözülmesi gerekiyor, çünkü sinamatik bir oyun sahnesi hazırladım, onu yapmam...
  2. Mustafaİren

Phoenix OS kurmaya çalıştım, bootice ile oynarken ayarları bozdum.

@ThorJ hocam, Bootmgr eksik diyor bu seferde 😤
  3. Mustafaİren

Hocam, yine phoenix os kurmayi denedim bu sefer tam gitti ya, boyle oldu ayarlayamiyorum. 1640175624 birdaha bununla ugrasirsam var ya, phoenix cop harbi cop :D ve bunun klavyesi ingilizce lutfen affedin moderatorler :D edit: ayarladim fakat simdide isletim sistemlerinin kayitli oldugu diski...
  4. Mustafaİren

@ThorJ sana nasıl teşekkür edebiliceğimi inan bilemiyorum, bu İSO dosyası windows 10'u düzeltmeyi bırak, cihazda ne kadar işletim sistemi kuruluysa hepsini düzeltti, phoenix OS'da dahil, gerçekten teşekkür ederim.
  5. Mustafaİren

DİRECTX KURMAK SORUN YARATIR MI

Sanmıyorum, benim bilgisayarımda da kurulu, hiç sıkıntısını görmedim.
  6. Mustafaİren

Hocam, dosya kaç gb? 1640151287 Yeterince dosyada sildim 2. 33 gb yer var.
  7. Mustafaİren

@ThorJ hocam, peki Windows kurtarma imajını nereden bulurum? Telefonuma indireceğim, en fazla 2 gb olmalı, en az da 900 mb 😁 unutma legacy bios uyumlu imaj. İSO olmalı.
  8. Mustafaİren

yalnız benim sistem ddr2 secure boot illetinin kurbanıyım phoenix OS secure boot olmadan açılıyordu, bende başlıktaki yöntemle denedim, işin aslı şu ki ben boot etmek için ayrı bir hdd kullanıyorum, phoenix OS u oraya kurmaya çalıştım, anlayacağınız şekilde. Windows dosyaları hasar görmedi...
  9. Mustafaİren

Öncelikle iyi sabahlar, başlıktada bahsettim durum oluştu Hatamız File\boot\bcd Error code:0xc00000e9 Elimde başka bilgisayar yok, kardeşim corona oldu, oyüzden bizde temaslı sayıldığımızdan çıkamıyoruz, elimde sağlam 1 OTG 1 SanDisk 16 GB flash bellek ve rootu olmayan Huawei y5 2018 var...
Top Bottom