Arama sonuçları: *

1. NanoSuit

az ram kullanan windows 10

Şuan benim kullandığım Windows dan bahsediyorsun :) İnce ayarların çoğu yapılmış olarak geliyor ama sen yine de kurduktan sonra ince ayarları yap. 32 bitlik versiyon 0.80 kullanıyor diye biliyorum. Benim ki 64 bit olduğu için 1.2 falan kullanıyor. Kesinlikle öneririm. Orj Win 10 dan çok daha...
  2. NanoSuit

windows 10'dan 7'ye geri dönüş nasıl yapılır

Geri dönüş temiz ve sağlıklı olmaz. Yedeğini al ve temiz güzel bir format çek :)
  3. NanoSuit

Windows 10 Ara kısmına yazamıyorum.

Bende de aktif ama yine açılmıyor. Büyüteç simgesine tıklıyorum, farenin yanında yuvarlak dönüyor yarım saniye falan sonra gidiyor ve hiçbir şey olmuyor.
  4. NanoSuit

Windows 10 Ara kısmına yazamıyorum.

Yine iyisin bende orası açılmıyor bile :D
  5. NanoSuit

Win-Rar korsanmı kullanıyoruz?

O gerçekmiydi :D
  6. NanoSuit

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Bu arada Fırat üniversitesi Adli Bilişim Uzmanlığı okudum ve Pentest ekibindeyim. 1607514402 Neyse arkadaşlar. Ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü ben ne desem anlamayacaksınız gibi duruyor. Konu sahipleri ister inanırlar bana ister inanmazlar. Onların bileceği iş. Kendinize dikkat...
  7. NanoSuit

Avast en azından gidip senden bilgilerini çalıp senin bilgilerini sana 5.000 TL ye satmaz.
  8. NanoSuit

Evet gördüm ki herkes vay bilmiyor vay böyle falan yazmış. Bende profilim den kaynaklandığını düşünüp güncelleme yaptım. Dediklerimin aynen arkasındayım. CEH ve ISO/IEC 27001 sertifikalarına sahibim. Ve şuan Türkiyenin en büyük Siber Güvenlik Kuruluşlarının birinde Çalışmaktayım. 2 saat sonra...
  9. NanoSuit

Neden önerdim? Çünkü adam bizden bir program önermemizi istemişti ve ben kendi kendimi koruyabiliyorum ancak karşıdaki adam böyle bir konu açtığına göre kendi kendini koruyabilecek bir durumda değil. Eğer Antivirüs kullanmaz ise arkadaşın bilgisayarına her türlü bir kötü niyetli yazılım...
  10. NanoSuit

Hangi mesajımda her şeyi bildiğimi söylüyorum alıntı yaparmısınız? Aksine ben bilgisayar işlerinde kim olursan ol istersen 10 tane üniversite bitir her şeyi bilemeyeceğini savunurum her zaman. Benim de bilmediğim daha çook şey var. Ve ben bilmediğim bir konuda konuşmadığım gibi bilmeyip te...
  11. NanoSuit

İnsanları tanımadan bir iki mesajlarına bakarak vardığınız yargılar ile zeka seviyeniz az çok belli oluyor. Ben Avast önermiştim çünkü çok önceden kullanmıştım ücretsizdi ve işini iyi yapıyordu. Ama işi öğrenince kullanmayı bıraktım. Ben Siber Güvenlik Uzmanıyım. Ayrıca hiç bir mesajımda trojan...
  12. NanoSuit

Eğer mavi ekranın bitmesini beklemediysen minidump oluşmaz veya eksik oluşur. Bir dahaki sefere bitmesini bekle. Warez demek işte crack sitelerinden indirmek demek. Onu yapmaman gerekiyor. Orijinal Microsoft sitesinden Orijinal Windows u kur. Ve Programla değil manuel olarak Driverlerini kur...
  13. NanoSuit

Bakın sizinle burada karşılıklı laf sokma münazarası yapmayı çok isterdim ama gerek yok. Ben 14 yıllık PC tecrübeme dayanarak burada insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Mavi ekranın genel sebebi bunlardır. Daha 5-6 ay öncesine kadar mavi ekran sorunuyla karşı karşıyaydım ve beni bu öneriler...
  14. NanoSuit

Sizde her şeyi bildiğinizi sanmayın lütfen.
  15. NanoSuit

Overclock yapıyorsan yapma. Warez işletim sistemi kurma. PC nin yük altında mı yoksa normal kullanımda mı mavi ekran verdiğine bak. Eğer yük altında iken oluyorsa power inde bir sıkıntı olabilir. Değilse başka parçada dır sorun. Tüm chipset ve ekran kartı driverlerini manuel olarak kendin indir...
Geri