Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Flack

80+
Reaksiyon skoru
94
Merhaba arkadaşlar uzun süredir mavi ekran hatası alıyorum oyunlarda birden atıyor bu son çektiğimde ise oyunda değildim yine de mavi ekran hatası aldı birçok yol denedim en son format attım bugün ama gördüğünüz gibi tekrar hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim DAV2

Ekler

• d3f3a0ea-a4a6-4774-81e3-dae10f974615.jpg
    d3f3a0ea-a4a6-4774-81e3-dae10f974615.jpg
    151.1 KB · Hit: 68
Merhaba arkadaşlar uzun süredir mavi ekran hatası alıyorum oyunlarda birden atıyor bu son çektiğimde ise oyunda değildim yine de mavi ekran hatası aldı birçok yol denedim en son format attım bugün ama gördüğünüz gibi tekrar hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim DAV2

Overclock yapıyorsan yapma. Warez işletim sistemi kurma. PC nin yük altında mı yoksa normal kullanımda mı mavi ekran verdiğine bak. Eğer yük altında iken oluyorsa power inde bir sıkıntı olabilir. Değilse başka parçada dır sorun. Tüm chipset ve ekran kartı driverlerini manuel olarak kendin indir. Driver pack e falan bırakma. Bios güncelle. Eğer bunları yaptıktan sonra halen sorun devam ediyorsa PC yi garantiye gönder.

Overclock yapıyorsan yapma. Warez işletim sistemi kurma. PC nin yük altında mı yoksa normal kullanımda mı mavi ekran verdiğine bak. Eğer yük altında iken oluyorsa power inde bir sıkıntı olabilir. Değilse başka parçada dır sorun. Tüm chipset ve ekran kartı driverlerini manuel olarak kendin indir. Driver pack e falan bırakma. Bios güncelle. Eğer bunları yaptıktan sonra halen sorun devam ediyorsa PC yi garantiye gönder.
Bilmediğiniz konuya burunuzu sokmayın lütfen.

Bildiğimi zannetmiyorum merak etmeyin.
Bakın sizinle burada karşılıklı laf sokma münazarası yapmayı çok isterdim ama gerek yok. Ben 14 yıllık PC tecrübeme dayanarak burada insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Mavi ekranın genel sebebi bunlardır. Daha 5-6 ay öncesine kadar mavi ekran sorunuyla karşı karşıyaydım ve beni bu öneriler kurtarmıştı. Minidump dosyalarını da isteyecektim ama şuan yazarken unutmuşum ( mesajımı tekrar okuduğumda fark ettim ). Yani bilmediğim bir konu yok ortada.

Bildiğimi zannetmiyorum merak etmeyin.
Arkadaşlar öncelikle yardımlar için teşekkür ederim ama minidump dosyam yok benim? mavi ekranın bitmesini beklemediğim için olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oc yapmadım Warezi bilmiyorum pc genelde oyun oynarken mavi ekran veriyor ama bu sonuncu boştayken oldu driverleri program ile güncelledim minidumpı da bulamıyorum windowsda yok :/

Arkadaşlar öncelikle yardımlar için teşekkür ederim ama minidump dosyam yok benim? mavi ekranın bitmesini beklemediğim için olabilir mi?

Oc yapmadım Warezi bilmiyorum PC genelde oyun oynarken mavi ekran veriyor ama bu sonuncu boştayken oldu driverleri program ile güncelledim minidumpı da bulamıyorum windowsda yok :/
Eğer mavi ekranın bitmesini beklemediysen minidump oluşmaz veya eksik oluşur. Bir dahaki sefere bitmesini bekle. Warez demek işte crack sitelerinden indirmek demek. Onu yapmaman gerekiyor. Orijinal Microsoft sitesinden Orijinal Windows u kur. Ve Programla değil manuel olarak Driverlerini kur. Eksiksiz bir şekilde.

%100 olmasını beklemediğin için oluşmaz.

Bakın sizinle burada karşılıklı laf sokma münazarası yapmayı çok isterdim ama gerek yok. Ben 14 yıllık PC tecrübeme dayanarak burada insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Mavi ekranın genel sebebi bunlardır. Daha 5-6 ay öncesine kadar mavi ekran sorunuyla karşı karşıyaydım ve beni bu öneriler kurtarmıştı. Minidump dosyalarını da isteyecektim ama şuan yazarken unutmuşum ( mesajımı tekrar okuduğumda fark ettim ). Yani bilmediğim bir konu yok ortada.
O zaman bende mavi ekrana sebep veren tüm nedenleri yazarım konu burada kapanır ohh ne güzel.

@Emirhandkee ,

@NanoSuit isimli Avast öneren kişiyi ciddiye almayınız. Kendisi anlıyor gibi gözükmek için log, trojan, zararlı diye saydırıp durmakta. 14 Yıllık tecrübesizlik tecrübesi mevcut.
İnsanları tanımadan bir iki mesajlarına bakarak vardığınız yargılar ile zeka seviyeniz az çok belli oluyor. Ben Avast önermiştim çünkü çok önceden kullanmıştım ücretsizdi ve işini iyi yapıyordu. Ama işi öğrenince kullanmayı bıraktım. Ben Siber Güvenlik Uzmanıyım. Ayrıca hiç bir mesajımda trojan falan da demedim. Ben sadece bildiklerimi insanlara aktarmaya çalışıyorum. Buda sizin zorunuza gitmiş olmalı. Forumlarda işi bilmeyen adamlar kaynıyorken gelmiş bana sataşıyorsunuz. Gerçekten bu milleti anlamak zor. Gerçekten.

%100 olmasını beklemediğin için oluşmaz.

O zaman bende mavi ekrana sebep veren tüm nedenleri yazarım konu burada kapanır ohh ne güzel.
Ben hızlı bir çözüme ulaşmaya çalışıyorum. Eğer zaten önerdiğim şeyleri yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa mecbur minidump inceleyeceksin. Ben teknik detaylara girmeden sorunun neden oluşabileceğinin muhtemel seçeneklerini yazdım o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,526
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri