Arama sonuçları: *

• Users: Nicksiz
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nicksiz

windows 10 pro da yaşadığım sorun

Bu video yardımcı olabilir belki.
  2. Nicksiz

windows 10 pro da yaşadığım sorun

Sürücüden kaynaklı olabilir laptop mu kullanıyorsun?
  3. Nicksiz

görev yöneticisi başlangıç kısmı boş

Görev çubuğundaki Windows'u ara kısmına Çalıştır yaz tıkla bunu yaz AppData>Roaming>Microsoft >Windows>Başlat Menüsü>Programlar'a gir eğer Başlangıç diye bir klasör varsa sil Yeni klasör oluştur ismini Startup Sorun düzelmezse Windows'u ara kısmına Komut istemi yaz sağ tıkla yönetici olarak...
  4. Nicksiz

Windows 10 Pro Ürün Anahtarı

https://www.lazimbana.com/windows-10-pro-lisans-anahtari-p-LB08084CRYCB?gclid=Cj0KCQjw5PGFBhC2ARIsAIFIMNfN2mzSaJO4QoQ2bG0YHKpdB3Vm6SdWzYCit19iO-u_NoAf3_sPZJUaArEIEALw_wcB
  5. Nicksiz

Microsoft Word kullanırken yazılar kutu içine giriyor

Başka neden olur bilmiyorum. Yukarıda ki ayarları sırayla kontrol et orada vardır mutlaka.
  6. Nicksiz

Microsoft Word kullanırken yazılar kutu içine giriyor

Kenarlıklar açık olabilir. Giriş başlığında ki kenarlar kısmını kontrol eder misin, açıksa kapatmayı dene.
  7. Nicksiz

Bu siteden Key almak güvenli mi ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ Bu rehberi deneyebilirsin.
  8. Nicksiz

Bu siteden Key almak güvenli mi ?

Güvenli.
  9. Nicksiz

cmd ile windows etkinleştirmenin zararı varmı

Herhangi bir zararı yok diye biliyorum.
  10. Nicksiz

Telefonu bilgisayara bağlamak istiyorum

Tamam bende cevabını verdim işte kullanabilirsin diye.
  11. Nicksiz

Telefonu bilgisayara bağlamak istiyorum

USB ile bağlamak mümkün. Eğer bilgisayarın destekliyorsa uzaktan bağlamakta mümkündür. Herhangi bir programa gerek kalmadan aktarım yapabilirsin.
  12. Nicksiz

Windows ürün anahtarına nereden bakarım?

Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın."cmd" yazın ve aratın.Komut İstemi ekranı açılacak.Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter’a basın. powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey" Bir süre bekledikten sonra satırın...
  13. Nicksiz

HD Audio Manager Yok

Aygıt yöneticisinden kontrol ettin mi olup olmadığını? Oradan indir istersen driver'ı.
  14. Nicksiz

Bios Nasıl Atılır ?

Niye?
  15. Nicksiz

Winows 10 'mu winodws 8.1'mi

Sistemin ne? Belki sorun başka bir şey hemen neden başka win'e geçmeyi düşünüyorsun.
  16. Nicksiz

Disklerin logosu beyaz oldu

Boş cevap yazman gerekmiyor. Kime göre sorun değil?
  17. Nicksiz

Çıkan en berbat Windows!

Berbatlık konusunda 8'in üstüne tanımam.
  18. Nicksiz

Windows'a tema yüklemek performansı düşürür mü?

Çok bir problem olacağını sanmam. Sadece PC'nin açılış süresini etkiler o kadar.
  19. Nicksiz

Bilgisayarın power tuşuna bastıktan sonra açılması (masaüstüne gelmesi) 30sn normal mi?

SSD'nin yüzde kaçı dolu? buda etkiler SSD'nin performansını ve açılma süresini.
  20. Nicksiz

Win10 kendimi yönetici nasıl yaparım?

Sol tarafta olacak o kısım. Dikkatli bakarmısın?
Top Bottom