İşletim sistemleri neler?Telefonumu usb girişi bağlamadan veya bağlayarak bilgisayardan kullanabilir miyim? Mesela fotoğraf aktarmak galeriye girmek mümkün mü? Program önerirsiniz sevinirim
(Konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim)
USB ile bağlamak mümkün. Eğer bilgisayarın destekliyorsa uzaktan bağlamakta mümkündür. Herhangi bir programa gerek kalmadan aktarım yapabilirsin.Telefonumu usb girişi bağlamadan veya bağlayarak bilgisayardan kullanabilir miyim? Mesela fotoğraf aktarmak galeriye girmek mümkün mü? Program önerirsiniz sevinirim
(Konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim)
Windows Androidİşletim sistemleri neler?
Ama sadece bağlamak istemiyorum ayrıca kullanmak istiyorum çünkü mesela bir dosya aktarırken çok uğraştırıyorUSB ile bağlamak mümkün. Eğer bilgisayarın destekliyorsa uzaktan bağlamakta mümkündür. Herhangi bir programa gerek kalmadan aktarım yapabilirsin.
oluyor usb ile bağla telefonunda karşına depolamaya erişmeye izin verilsin mi usb ile çıkacak ya da sadece şarj et vs vs çıkacak depolamaya erişmeye izin ver ve aynı bir usb gibi telefonun dosya yöneticisinne girmiş olacaksın pc denWindows Android
Tamam bende cevabını verdim işte kullanabilirsin diye.Ama sadece bağlamak istemiyorum ayrıca kullanmak istiyorum çünkü mesela bir dosya aktarırken çok uğraştırıyor