Telefonu bilgisayara bağlamak istiyorum

TamerKs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,153
Telefonumu usb girişi bağlamadan veya bağlayarak bilgisayardan kullanabilir miyim? Mesela fotoğraf aktarmak galeriye girmek mümkün mü? Program önerirsiniz sevinirim
(Konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim)

Telefonumu usb girişi bağlamadan veya bağlayarak bilgisayardan kullanabilir miyim? Mesela fotoğraf aktarmak galeriye girmek mümkün mü? Program önerirsiniz sevinirim
İşletim sistemleri neler?

USB ile bağlamak mümkün. Eğer bilgisayarın destekliyorsa uzaktan bağlamakta mümkündür. Herhangi bir programa gerek kalmadan aktarım yapabilirsin.

İşletim sistemleri neler?
Windows Android
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USB ile bağlamak mümkün. Eğer bilgisayarın destekliyorsa uzaktan bağlamakta mümkündür. Herhangi bir programa gerek kalmadan aktarım yapabilirsin.
Ama sadece bağlamak istemiyorum ayrıca kullanmak istiyorum çünkü mesela bir dosya aktarırken çok uğraştırıyor

Windows Android
oluyor usb ile bağla telefonunda karşına depolamaya erişmeye izin verilsin mi usb ile çıkacak ya da sadece şarj et vs vs çıkacak depolamaya erişmeye izin ver ve aynı bir usb gibi telefonun dosya yöneticisinne girmiş olacaksın pc den

Teşekkür ederim. Deniyorum

kabloyu takıyosun telefondan erişimi kabul ediyosun oluyo rahat rahat dosya aktarabilirsin

Side sync isimli uygulama ile telefon ekranını pc de görebilirsin ve aktarmada yapabiliyorsun diye biliyorum

Cihaz Samsung ise Samsung dex ile telefonu olduğu gibi bilgisayarda kullanabiliyorsunuz. İçindeki uygulamalarıda kullanabiliyorsun hatta.

Geri