Arama sonuçları: *

• Users: Nquyen
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nquyen

Windows 11 Pro'ya artık geçilir mi?

Olağan hayatın akışına etki edecek sorunlar yok normal kullanıcıyı ilgilendiren bir durum da yok şuan çoğu sorun üst seviye işlem yapan kişileri etkiliyor onlarda hemen çözüme kavuşuyor 👌 zamanında win7 kullanın oyunlarda FPS artıyor hurafesi geziyordu şimdi de aynı muhabbet win11 için...
  2. Nquyen

"mdnsresponder.exe" trojan mı?

Virüs programlarini anlamıyorum microsoft flight simulator 2024 Xbox üzerinden çıkmadan önce ön yükleme yaptım ve saçma sapan bir isimde oyun dosyası indi ana simge filan farklı oyun çıktıktan sonra oyuna giremedim yeniden bir yükleme yaptım kendi orjinal isminde ana dosya oluşturdu o şekilde...
  3. Nquyen

E postadan Şantaj mesajı

Onu bilemem ama ne olduğu çok önemli değil yani para gönderirsen devamı da gelecektir. Format atın e postaları güvenceye alın ve hayatına devam et
  4. Nquyen

E postadan Şantaj mesajı

Söyle düşün şayet kişisel görüntüler bu adamların elindeyse ve size 1300 dolar at dediklerinde atarsan bir hafta sonra tekrar para istemeyeceklerini nereden biliyorsun? Bir kere verdin mi devamı gelecek bu yüzden olan olmuş diyip yoluna devam edeceksin ve bu tarz durumlar için siber güvenlik var...
  5. Nquyen

Sağlam lisans güvenilir mi ?

Key ile alakalı post görünce aklıma her zaman bu forumda hazır sisteme sistemin 5/1 fiyatına orjinal keyde eklemesi aklıma geliyor 😁 acebaaaa şimdi napiyordur o arkadaş
  6. Nquyen

Ucuza Windows11 Key Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Bazen çıldırıyorum forumda sistem topladım nasıl diyorlar topladığı sistemi 10 yaşında ki biri toplamaz ama bütçe 50k 70k 100k 🤔 bu kafayla o parayı nasıl bir araya getirmiş şaşırıyorum.
  7. Nquyen

Ucuza Windows11 Key Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Aklıma burada sistem toplarken 5 bine Windows key koyan kişi geldi aceba napiyordur şimdi o keyle CIA gizli belgelerini güvenle analiz filan ediyordur 😁
  8. Nquyen

Cmd İle Windows Etkinleştirme Güvenli Mi?

aynen öyle hocam
  9. Nquyen

Aynen saglamlisans yanlış yazmışım
  10. Nquyen

Saglamkey iyidir ben en ucuz neresi oradan almıştım ama dikkat edin aynı keyin 500 600tl olanları var onları almayın düz key alın ve mümkünse pro olsun
  11. Nquyen

100 liraya oem key alın 👍 cmdye dışardan uygulama sokuyorsun güvenli değil. Bazıları virüs yese bile sisteminde sorun olmaz çünkü bu tarz işleri yapanların hedefinde gta5 oynayan insanlar yok👍 bilgisayarda önemli belge taşıyan ya da yüksek para transferi yapan kişiler hedef bu yüzden sizde virüs...
Top Bottom