Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Windows 11 geçilir mi?

Geç geç ama valo son güncellemede fps düşmesi oldu rito yine yanlış şeyler yapıo
  2. OdinSonThoR

PC İçin Ücretsiz Edit Uygulaması

Davinci Resolve bedava Premiere öneriyorum bedava olmadığını biliyorum kullan işte ben öyle kullanıyorum. Hem basit hem diğerlerine göre daha iyi. Bence Pr hem basit hem de çoğu isteğine karşılık verebilecek kadar iyi bir program. İllegal, korsan içerik linki paylaşımı yapmadım.
  3. OdinSonThoR

Windows 11' e artık geçilir mi?

Yaklaşık 3-4 ay oluyor galiba geçeli 1-2 şeyi çok aradım. Sonra aramayı kesip isimlerini unuttum mutluyum.
  4. OdinSonThoR

Bilgisayarımı nasıl yedeklerim

Ekstradan depolamaya çok ihtiyacım yok. Alırsam dediğim gibi ssd de bile 120gb yeterli olacak. 300 gb ise fiyat uygunluğundan tercih ederim. 480 gb hem pahalı hem de benim için gereksiz
  5. OdinSonThoR

Düz ssd ile aralarındaki fark sadece taşınabilmeleri değil mi? Taşınamayan alırım :3 180 tl civarı oluyor. HDD de alabilirim 300 gb 50-60 tl civarıydı sanırsam
  6. OdinSonThoR

HDD biraz yavaş olmaz mı? İlk başta düşünüyordum ama fark olacağını düşündüm
  7. OdinSonThoR

USB konusunda sıkıntı yok da yedeklemek istediğim dosya boyutları 50-60 gb fln İlla usb mi almam gerek. 120 gb ssd gibi bir şey alıp onun içine taşısam. Sonra hard reset atsam olur mu?
  8. OdinSonThoR

Temiz kurulum yapmak istiyorum. Oyun olarak hepsini tekrar yüklerim ama çok fazla video, fotoğraf ve uygulama var (adobe uygulamaları mesela). Upload hızım çok düşük 0,5 nasıl yedekleyeceğim? M2 ssdm var, ekstradan depolayabilecek hiç bir cihazım yok.
  9. OdinSonThoR

Windows 11 çıkar çıkmaz geçilir mi?

Bende aynı soruyu düşünüyordum. Sonra Win 10 da bile hala hata bulunabilirken neden geçmeyeyim dedim :3
  10. OdinSonThoR

Windows 11'e Geçmeli miyim?

Pek takip etmedim durumları o yüzden konuyu açtım teşekkürler. FPS olarak sıkıntı yaşamıyorum ama daha fazlasına da hayır demem. Teşekkürler
  11. OdinSonThoR

Windows 11'e Geçmeli miyim?

Sizce geçmeli miyim? Oyun oynuyorum, kurgu yapıyorum. Bilgisayarımı kullanıyorum performans artışım olacak mı? Temiz kurulum belki yapabilirim emin değilim internet hızım biraz yavaş güvenemiyorum. Valorant, CSGO, Fall Guys ve Pes 21 oynuyorum son zamanlarda performans artışım olacak mı...
  12. OdinSonThoR

Geçici dosyaları silsem herhangi bir problem çıkar mı?

Arkadaşlar 7GB yerim kaldı yeni ssd alana kadar idare edeceğim. Windows Update Temizliği ne halta yarıyor? Ekstra bir hasar verme olasılığı var mı? Adı üstünde geçici dosyalar çok sıkıntı çıkarmaz değil mi?
  13. OdinSonThoR

Arka Plan önerir misiniz

?????????? Anlamadım ne yazıyor burada.
  14. OdinSonThoR

Windows 10 Renkler Ters

Renkler gayet normal Sol taraftaki sekmelerden renklere gelip temayı değiştirebilirsin
  15. OdinSonThoR

Nasıl Adobe After Effect öğrenirim?

Onur Naci Öztürkler izleyebilirsin
  16. OdinSonThoR

Windows 10 dan bir tek ben mi sıkıldım?

Windows 10 daha tertemiz çıkmadı bayağı sorun var W11 çıkmaz
  17. OdinSonThoR

Adobe After Effects Türkçe Yama Var mı?

Türkçe zaten ??
  18. OdinSonThoR

Bu taktik ile Windows Etkinleştirsem bilgisayarım virüs kapar mı?

Hayır zararı yok ben öyle yaptım şu anlık bir sorun yok İstersen 10-25 tl arası oem key alabilirsin bu sana kalmış
  19. OdinSonThoR

Vatandan oem sistem alınca Windows deneme sürümü kuruyorlarmi?

e evet videodaki işlemleri sırasıyla yap sıkıntısız bir şekilde kurarsın hem bir yandan video izleyerekte yapabileceğin bir işlem çok basit
  20. OdinSonThoR

Vatandan oem sistem alınca Windows deneme sürümü kuruyorlarmi?

Birleşik Genişletilebilir Ürün Yazılımı Arayüzü anlamına gelen UEFI, işletim sistemi olmadığında donanımı kontol eden bir yazılım olan BIOS'un yerine tasarlanan bir özelliktir. BIOS'dan daha gelişmiş olan UEFI, bilgisayarın daha hızlı ve donanım birimleriyle daha uyumlu çalışmasını sağlar. Üst...
Top Bottom