Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Windows 10 ( 22H2 ) VS Windows 11 ( 23H2 )

Bende şu an Win11 kullanıyorum gayette stabil ve mükemmel. Win 11 öneririm. :)
  2. PurpleWebb

Windows kurulum önerisi

Yanlış bilgi vermeyin. Geçmişte kaldı artık o. Windows 11 şu an gayette güzel çalışıyor, sadece Windows 10 a göre daha fazla yazılım ve teknoloji desteklediği için, ayrıca "yapay zeka" yı da desteklediği için, sadece RAM kullanımı biraz fazla. Bunun dışında şu an Win 11 gayet stabil ve akıcı...
  3. PurpleWebb

Windows kurulum önerisi

8GB Ramden dolayı şimdilik Win 10 kurmanızı öneririm. Win 11 neredeyse 5GB ram yiyor. Birkaç tane tarayıcı uygulama falan açsanız üstüne zaten ram kapasitesine gelirsiniz. O sebeple daha rahat kullanım için şimdilik 10 kurun. Sonrasında @HesaplıBilgi arkadaşımızın dediği gibi 16 GB ye artırın...
  4. PurpleWebb

win 11 kurarken 0xc0000001 hatası

Windows 0xc0000001
  5. PurpleWebb

Windows 11 geçilir mi?

Windows 10'dan 11 e yükseltme ile geçecekseniz korkmayın, verileriniz silinmez. Ama değer mi? Bence değmez. Windows 10 daha stabil çalışmakta şuan. Bence geçmeyin derim.
  6. PurpleWebb

Windows 11i nasıl aktif ederiz?

Saglam Lisans Hem kendime, hem arkadaşlarıma, gerek Windows, gerek Office, gerekse Kaspersky gibi lisans anahtarlarını aldığım ve yoğunluğa bağlı olarak gayette hızlı gönderim yapan bir key sitesi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama şahsen Windows 11 biraz daha stabil olana kadar Windows 10...
  7. PurpleWebb

Format atacağım OEM keyim var ürün anahtarı sorar mı?

Açıkçası bu konuda bir fikrim yok. Bilen bir arkadaş size yardımcı olacaktır muhakkak. Ben format atarken oraları pek kurcalamıyorum açıkçası.
  8. PurpleWebb

Evet ürün anahtarım yok diyip geçebilirsin.
  9. PurpleWebb

Tamam sorun yok. Lisanslamışsın ürünü. Hayırlı olsun. :)
  10. PurpleWebb

Dostum, anladığım kadarıyla lisanslamışsın ama emin olmak için fareyle bu bilgisayara gelip, sağ tıklayıp, özelliklere tıklayıp, en aşağıda Windows durumu olacak. Oraya bakıp ne yazdığını bize söyler misin? Ürün Etkinleştirildi yazıyorsa sorun yok,
  11. PurpleWebb

Sana şunu söyleyeyim bir de. Elindeki key Retail key de olabilir. Retail keyler anakarta gömülmüyor, ama tek bir cihazda kullanılabiliyor. Bu durumda keyi yeniden sormuş olabilir. Amma velakin, OEM key diye MAK key sattılarsa sana o zaman geçmiş olsun derim. MAK keyler bir süre sonra inaktif...
  12. PurpleWebb

Demek ki keyi girmemişsin. Gir keyi. :) Ben OEM keyi aktifleştirdikten sonra kaç defa format attım, hiç sormadı şahsen. Direk format sonrası kendiliğinden aktifleşti. :))
  13. PurpleWebb

Eğer keyi aktifleştirdiyseniz gerek yok. OEM keyler anakarta gömülüyor. Format atsanız da girdiğiniz ürün anahtarı kendiliğinden aktif oluyor.
  14. PurpleWebb

Win 10 Pro Dan Win 11 22h2 ye geçilir mi?

Eğer ki Windows Update üzerinden Windows 11 e yükseltme yaparsanız hiçbir şeyiniz silinmez. Ancak ben şahsen bu yöntemi tavsiye etmiyorum çünkü bazı sorunlar olabiliyor. En temizi Windows 11 ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirip, Rufus ile USB Flash Diske yazdırıp, temiz bir format...
Top Bottom