Girip dene işteAlıntıyı görüntüle
Sordu ne yapacağım
Demek ki keyi girmemişsin. Gir keyi.Alıntıyı görüntüle
Sordu ne yapacağım
Sana şunu söyleyeyim bir de. Elindeki key Retail key de olabilir. Retail keyler anakarta gömülmüyor, ama tek bir cihazda kullanılabiliyor. Bu durumda keyi yeniden sormuş olabilir.Alıntıyı görüntüle
Sordu ne yapacağım
Benim tavsiyem buradan alman. Windows, Office, Kaspersky vs. keylerimi ben hep buradan alıyorum hiç sorun olmadı.Sonuç ne oldu floswmowmeosms
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de oem almak güvenli mi trendyolda falan satılanlardan
Sana şunu söyleyeyim bir de. Elindeki key Retail key de olabilir. Retail keyler anakarta gömülmüyor, ama tek bir cihazda kullanılabiliyor. Bu durumda keyi yeniden sormuş olabilir.
Amma velakin, OEM key diye MAK key sattılarsa sana o zaman geçmiş olsun derim. MAK keyler bir süre sonra inaktif oluyor, elinde patlıyor. Dene, sonucunu bize söyle. )
Benim tavsiyem buradan alman. Windows, Office, Kaspersky vs. keylerimi ben hep buradan alıyorum hiç sorun olmadı.
Link
Deniyorum şimdiSonuç ne oldu floswmowmeosms
Bi de oem almak güvenli mi trendyolda falan satılanlardan
Dostum, anladığım kadarıyla lisanslamışsın ama emin olmak için fareyle bu bilgisayara gelip, sağ tıklayıp, özelliklere tıklayıp, en aşağıda Windows durumu olacak. Oraya bakıp ne yazdığını bize söyler misin? Ürün Etkinleştirildi yazıyorsa sorun yok,
YazıyorDostum, anladığım kadarıyla lisanslamışsın ama emin olmak için fareyle bu bilgisayara gelip, sağ tıklayıp, özelliklere tıklayıp, en aşağıda Windows durumu olacak. Oraya bakıp ne yazdığını bize söyler misin? Ürün Etkinleştirildi yazıyorsa sorun yok,
Tamam sorun yok. Lisanslamışsın ürünü. Hayırlı olsun.Yazıyor