Neler Yeni

Format atacağım OEM keyim var ürün anahtarı sorar mı?

ProCoup

80+ Bronze
Evet ürün anahtarım yok diyip geçebilirsin.
IMG_20230412_163618.jpg

Burada altını çizdiğim 1tb lik harddisk var bunları birleştirmek istiyorum olmuyor. Birde oem fln yazıyor onları silsem sorun olurmu

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Alıntıyı görüntüle
Burada altını çizdiğim 1tb lik harddisk var bunları birleştirmek istiyorum olmuyor. Birde oem fln yazıyor onları silsem sorun olurmu
Açıkçası bu konuda bir fikrim yok. Bilen bir arkadaş size yardımcı olacaktır muhakkak. Ben format atarken oraları pek kurcalamıyorum açıkçası.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Disk birleştirme işi çok iyi sonuç vermez. Diski komple silip baştan bölüm oluşturman en sağlıklısı olur.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,902
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Burdakilerin hepsini silip baştan mı oluşturayim yani
1 TB HDD'yi tek bölüm yapmak istiyorsan ayrılan bölümleri sil tekrar oluştur. İçinde dosyalar varsa uçar ama :)

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Sana şunu söyleyeyim bir de. Elindeki key Retail key de olabilir. Retail keyler anakarta gömülmüyor, ama tek bir cihazda kullanılabiliyor. Bu durumda keyi yeniden sormuş olabilir.
Amma velakin, OEM key diye MAK key sattılarsa sana o zaman geçmiş olsun derim. MAK keyler bir süre sonra inaktif oluyor, elinde patlıyor. Dene, sonucunu bize söyle. :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tavsiyem buradan alman. Windows, Office, Kaspersky vs. keylerimi ben hep buradan alıyorum hiç sorun olmadı. :)

Link
Sağ ol hocam

Top Bottom