Arama sonuçları: *

• Users: RA2TR
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RA2TR

Windows her açılışta sildiğim uygulamaları geri yüklüyor

İot ile optimizasyon varken modlama ile niye uğraşıyorsunuz? 🙂
  2. RA2TR

Herkese Duyurulur Windows 8.1

8 daha hızlı
  3. RA2TR

MİCROSOFT HESABIM KİLİTLENDİ

Mailin açık mı outlook vs gibi bir uygulamada? Açıksa önce iki faktörlüyü kapat yeniden dene. K: https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/all/how-do-i-get-into-my-microsoft-account-when-locked/676a558f-4677-49a1-885b-41c118bc9f6d
  4. RA2TR

Ekranın belirli bir kısmına tıklayamama sorunu

Windows 8 sonrasına alışamadım. Garip bir sıkıntı var başlat ve arama kısımlarında. Bunun sebebi muhtemelen reklamları göstermek istemesi. Veya cihazda sızma vardır uzaktan bağlı cihaz oradan kendini küçülterek takip ediyordur.
  5. RA2TR

Forumdakilerin Kullandığı / Önerdiği Tarayıcılar

Şuan deneysel olarak Windows8 ve Mozilla esr 🕵️ Güncel sistemde Brave tavsiye ederim bende. Tüketim odaklı tarayıcı veya yazılımları mantıklı bulmuyorum. Hepsi hızlı çalışmak için kaynak sömürüyor. Bunlara yapay zeka kaynaklı platformlarıda veri merkezlerinin karbon salınımını arttırıyor. Daha...
  6. RA2TR

Modding 1-UUp Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek İSO Oluşturma

Evet, keşke eski Windowslara da bu hizmeti sunsalar.
  7. RA2TR

Disk ismi değiştirme hk.

uygulamalardan oyun kütüphaneni tekrar taramasını isteyebilirsin.
  8. RA2TR

Windows X lite kullanan?

Güncellemesi daha hızlı. Başlat ve dosya gezgini daha hızlı. Ama bunlarda da ufak istenmeyen uygulama ibareleri mevcut. Aero ve startup ile ilgili sonuçları ayrı ele almak gerekirse. Hangi özelliklerin aktif olduğu indirme sitesinde yazıyor. Örneğin iot güncelleme sonrası çöktü. Xlite problem...
  9. RA2TR

Windows X lite kullanan?

Ben kullanıyorum çağ dışında bile performans sunuyor. ilk kurulum sonrası 3'lü boot tarama yapıyorum. yükleme sonrası spybot dahil taramalar kullandım. False pozitif birkaç trojan olabilir. Örneğin bir eski sistem kaydı şuan yok diyor. O eski kaydı trojan riski olarak belirtiyor. 1-2 senedir...
  10. RA2TR

Winsows 11 Ram kulanımı

Yarısını alır isterse. Önbellek kabarmış. Aktif sıkıntı yok lakin bunu Windows temiz değilse şüpheli görebilirsin. Bloat doluyken bu kadar önbellek de normal. Grafik ağırlıklı bir iş yine benzer durum hazırlar. İki tavsiye Mem reduct kullan. Ayrıca bilgisayar gelişmiş ayarlardan performans...
  11. RA2TR

Laptop açılmıyor sürekli mavi ekran veriyor

0xc000021a Hata Pencereleri "STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED" hatası olarak da bilinen 0xc000021a hata kodu, Winlogon (winlogon.exe) veya İstemci Sunucu Çalışma Zamanı Alt Sistemi (csrss.exe) başarısız olur. Bu hata, Mavi Ölüm Ekranına (BSOD) yol açabilir ve işletim sisteminin normal şekilde...
  12. RA2TR

Windows 10 Desteği Bitmesine 3 Ay Kaldı!

En iyisi en açıksız olan işletim sistemi tercih etmektir.
  13. RA2TR

Windows 10 Pro Retail vs OEM

10 nedir? Geçiniz.
  14. RA2TR

Rufus iso yansısı ayrıştırma hatası

Universal Usb Installer dene. Rufus boş iş.
  15. RA2TR

Disk yazma korumalı hatası

i-magic dene sonra sil.
  16. RA2TR

Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası

Snoop doğru yöntemi vermiş benzeri ventoy ile yapılıyor.
  17. RA2TR

Bazenleri CMD açılıyor.

Doğru sürücü yüklenmezse arka kapı oluşma riski mevcut. Dikkatli olun.
  18. RA2TR

Guvenli modda kaldim cikamiyorum

yeniden başlat, gelişmiş seçeneklerden komut sistemle aç bcdedit /deletevalue {default} safeboot yaz bakalım.
  19. RA2TR

Explorer.exe ve Uygulamalar sorunu...

bootloader kafayı sıyırmıştır, orjinal sürüm olmayabilir, boot'a enjekte olan bir şey olabilir, sürücü hataları çakışmaları olabilir. Kayıt defteri hataları olabilir. birden fazla işletim sistemi olabilir, arka kapı olabilir. Önce kaspsersky live disk ile usb üzerinden açın. temizleyin tam...
  20. RA2TR

Windows 11 24H2 mavi ekran sorunları neden çözülemiyor?

mavi ekran yok bende görmedim sürücüler temiz veya doğru kaynaktan inmemiştir.
Geri