Arama sonuçları: *

1. Recep İvedik hayranı.😎

Windows 11 Hata Hata Daha çok Hata

Bunlar gayet doğal daha yeni çıktı ama ayarlar dan tek tuşla win 10 a geri dönebiliyordun.
  2. Recep İvedik hayranı.😎

5 Ekimde Windows 11’e geçilir mi?

Bende geçicem mecburiyet çünkü hali hazırda hiç bir Windows güncellemesini yapamıyorum. Bir sorun yok ama olsun yine de geçeceğim zaten 10 gün içinde dönebiliyoruz bir de zaten kaybedecek bir verim yok sadece oyunlarım var🤓
  3. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce Windows 11' e geçmelimiyim?

Gayet mantıklı teşekkürler.❤
  4. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce sorun düzelirmi?
  5. Recep İvedik hayranı.😎

20H2 Olanda 100 olup hata veriyor.
  6. Recep İvedik hayranı.😎

Merak ettiğimden değil 1 haftadır pc yi doğru düzgün kullanamıyorum: Güncellemeler yapılmıyor o yüzden geçmek istemiştim.
  7. Recep İvedik hayranı.😎

Yani okul olduğu için hafta içi oyun oynayamıyorum ama hafta sonu girerim Valoranta en iyisi biraz beklemek.
  8. Recep İvedik hayranı.😎

Arkadaşlar forumda Windows 11'e geçen arkadaşlar gördüm bende geçmeyi düşündüm çünkü şuan Windowsun hiç bir güncellemesini yapamıyorum ne denediysem olmadı. Ve sorun yaşıyorum bende Windows 11 e geçmek istedim sizce şuan doğru zamanmı.
  9. Recep İvedik hayranı.😎

Windows10 güncelleme yapamıyorum.

Öncelikle merhaba uzun bir süredir Windowsun güncellemelerini yapamıyorum. Düne kadar bir sorun yoktu ancak dün flash belleğe fotoğraf aktarmak için pc yi açtım aktarımı yaptım ve sonra pc yi kapadım. Ardından 1,2 saat sonra tekrar açmak istedim ama açılmadı fanlar çalışıyor ses geliyor ama...
  10. Recep İvedik hayranı.😎

Eski sisteme windows 7 mi windows 10 mu ?

ssd olmadığı için windows 8.1 öneririm çünkü kendimde denedim laptopumda ve windows 10 kasıyor
  11. Recep İvedik hayranı.😎

burası güvenilir mi alan var mı burdan?

yani alıcaksanız bence almayın 5 tl fazla olsun güvenilir olsun
Top Bottom