Neler Yeni

5 Ekimde Windows 11’e geçilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Berk
Merhabalar sizce 5 ekimde windows 11 e geçilir mi? Usb ile mi geçmeliyim yoksa normal indirip geçmem uygun olur mu? (windows 10 kodum bulunuyor).

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ultra manyak bi değişiklik yok eski tasarımdan sıkıldıysan geçilir Windows 10 uzun süre güncelleme almaya devam edecek ben sadece farklılık olsun diye geçmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Herhalde direkt Windows Update üzerinden yapılacak ve ben yapacağım. Dosyalarımla beraber geliyor diye biliyorum. Benim direkt geçmemin sebebi benim W10'un çoğu programı ( Microsoft Store gibi ) çalışmıyor veya hata veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usb ile geçsem olur mu? Windows 10 dan biraz sıkıldım. Bir de güvenlik sıkıntıları olur mu?

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Usb ile geçsem olur mu? Windows 10 dan biraz sıkıldım. Bir de güvenlik sıkıntıları olur mu?
Güvenlik açığı olacağından emin değilim ama büyük ihtimal hala bugları var. Fakat deneyen çoğu kişi sürekli geri bildirim attığı için yavaş yavaş düzeltiyorlar.

USB ile de geçebilirsin. ISO dosyaları falan çıkar illa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik açığı olacağından emin değilim ama büyük ihtimal hala bugları var. Fakat deneyen çoğu kişi sürekli geri bildirim attığı için yavaş yavaş düzeltiyorlar.

USB ile de geçebilirsin. ISO dosyaları falan çıkar illa.
teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Bende geçicem mecburiyet çünkü hali hazırda hiç bir Windows güncellemesini yapamıyorum. Bir sorun yok ama olsun yine de geçeceğim zaten 10 gün içinde dönebiliyoruz bir de zaten kaybedecek bir verim yok sadece oyunlarım var🤓

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam usb'den kastınız flash bellek ile format atmak mı? Öyle yaparsanız dosyalarınız silinir temiz kurulum yapmak istiyorsanız önemli dosyalarınızı yedekleyin güvenlik sıkıntıları olur mu bilmiyorum benim aklımı karıştıran nokta android uygulamalarının emülatör gerekmeden kullanılabilmesi Windows için hazırlanmış bir program bilgilerinize kolay kolay erişemez ama android uygulamarı... Neredeyse herşeye izin istiyorlar bu durumu nasıl halledecekler merak ediyorum

Shamshiel

80+
Ben kurdum pc destekliyordu win 10 dan geçtim muazzam bence tasarım vs değişikleri hoşuma gitti yenilik her zaman iyidir.

Top Bottom