Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

ÖNEMLİ! Huawei Çin'e veri sızdırıyor olabilir mi?

Çinli bir huawei personeli senin 2019 matebook'u uzaktan kontrol ederek ve amazonuna girerek veri sizdiracak he bende Emanuel Macron Format çak geç
  2. RevDeisDou

Legal yoldan windows etkinleştirme nasıl yapılır?

Arkadaşlar yardımcı olmuş işte, geriye 5000 tl falan ödemen kalıyor
  3. RevDeisDou

Legal yoldan windows etkinleştirme nasıl yapılır?

Sen 5k bayıl kral cok hevesli gibisin zaten key al diyene ayrı cmd ile yap diyene ayrı sinirlenmişssin daha crack ne ya da ne değil bilmiyorsun bence
  4. RevDeisDou

Gpt mi MBR mi seçmeliyim?

belleğin fat32 iken içinin dolu veya boş olmasının cogu bios için önemi yok. Zaten bios dosyası 1 tane file oluyor biosta onu görüyor seçiyorsun kuruyor
  5. RevDeisDou

nvidia geforce experience ekran kaydı alırken bozuk görüntü veriyor

Şuan oldugun sürücü 551.61 mi? Öyle ise bu linkten bu sürücüyü dümdüz kurabilirsin: Eğer biliyor isen temiz kurulum yap. Bilmiyor isen dümdüz kursan veya öğrenip yapsan da olur...
  6. RevDeisDou

nvidia geforce experience ekran kaydı alırken bozuk görüntü veriyor

Eski sürücüye dönebilirsin
  7. RevDeisDou

Windows Lisans Türünüz Nedir ? 🦠 Virüs Tehlikesi Olabilir ! 🦠

Normalde CMD yöntemi kullanırdım ama zamanında 1000 lira verdiğim (ilk pc' mi alırken Vatan kitlemişti 2019 da) keyi yeni aldığım anakarta geçirdim ve daha bu yontemi kullanmama gerek kalmadı. Aslında bende şüphelenmiştim. Steam hesabıma random yerden giriş isteği geliyordu. Hesap adı...
  8. RevDeisDou

Windows yükleniyor ama açılmıyor

9. RevDeisDou

Opsiyonel. (Data okunmuyor. Kendi programı okuyor onu da indirmeye üşendim) Ama en son 87 falandı. 85 falan olmustur en son baktıgım zamanı hesaplarsak
  10. RevDeisDou

B550 Gaming Edge Wifi
  11. RevDeisDou

Diskleri söküp takınca düzeldi. Önce hepsini cıkardım USB den başladı. Sonra m2 yi taktım windows geldi sonra satayı taktım yine açıldı. Canı sıkılmış diye yorumladım
  12. RevDeisDou

Onu denedim tek boot olarak USB secsem de aynı?
  13. RevDeisDou

Denedim ama çözemedi tekrar deneirm birazdan
  14. RevDeisDou

USB seçiyorum kurulum usb Windows 10 zaten dönen şey değişiyor o yüzden ama kurulum ekrani gelmiyor yine sonsuza kadar dönüyor Sökmek disinda yolu var mı?
  15. RevDeisDou

Depolama ucsa USB den başlaması gerekmez mi? USB takıp boot olarak seçiyorum yine sonsuza kadar dönüyor. Bu arada parçaları belirteyim: R5 5600 pbo B550 Gaming Edge Wifi 2x8 ram 3800 oc Kingston fury renegade 1tb Kingston fury 3d 480gb (kapalı) 6800xt BIOS sıfırlama denedim olmadı Tpm secure...
  16. RevDeisDou

Windows dairesi dönüyor ama hiçbir şekilde açılmıyor. Aynı durum Windows USB takınca da oluyor o da açılmıyor kaldı böyle ne yapabilirim?
  17. RevDeisDou

RGB FUSION DESTEĞİ...

Maalesef bilgim yok.
  18. RevDeisDou

RGB FUSION DESTEĞİ...

Muhtemelen. Zaten anakarta bağlı olması gerekiyor yazılım mudahelesi için
  19. RevDeisDou

RGB FUSION DESTEĞİ...

Max Gigabyte yazılımı diyip geçiyorum. Bu arada anakartın üzerinde RGB pini göremedim.
Top Bottom