Arama sonuçları: *

1. Ryuzaki666

Windows dosya oluşturma tarihi bilgisayarımı aldığım tarihten eski

Kurulan ISO dosyasında Windows klasörü en son o tarihte güncellenmiş. Ben de geçen hafta sistem aldım ve kontrol ettiğimde bende de aynı tarih ve saat gözüküyor. Sorun yok yani.
  2. Ryuzaki666

Windowsu sıfırlamak hakkında yeni bir soru !

eğer verilerinizi yedeklediyseniz bu ekrandan sıfırlamak yerine flash bellek ile temiz kurulum en iyisi olacaktır. Bu ekrandan sıfırlamak bazen çok daha uzun süre bekletebiliyor.
  3. Ryuzaki666

Bitlocker neden sadece C diskinde açılabiliyor?

Windows 11'e geçiş yaptım HDD'mi şifrelemek istiyorum fakat sadece C diskini şifreleyebiliyorum. Sebebi nedir?
  4. Ryuzaki666

iki basit birimi birleştirme

soldaki ne işe yarıyor ikisini birleştirmeye çalıştırdığımda bir türlü birleştiremiyorum birimi genişlet işe yaramıyor
  5. Ryuzaki666

Geforce Experience masaüstü kaydetmiyor

evet hepsi yüklü ve güncel 1666963205 dell g3 3500
  6. Ryuzaki666

kişisel gizlilik kontrolü diye bir bölüm yok maalesef
  7. Ryuzaki666

Masaüstünü kayıt etmek istediğimde "Bu özellikten yararlanmak için desteklenen bir oyun gereklidir" hatasını alıyorum. AMD işlemcili masaüstü bilgisayarımda bir sıkıntı olmadan kayıt alabiliyorum fakat Intel işlemcili dizüstü bilgisayarımda kayıt alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (...
  8. Ryuzaki666

Movavi video editor pcyi resetliyor

movavi video editor plus 2020 kullanıyorum ve uygulama açıldığında içine bir dosya attığımda mouseyi hareket ettirdiğim an ekran donuyor 3-4 saniye sonra ekran gidiyor 15-20 saniye gelmiyor ve geldiğinde pc açılırken gelen asus yazısını görüyorum ve normal bir şekilde açılıyor. sebebi nedir?
  9. Ryuzaki666

Kali Linux isosunda neden trojen uyarısı alıyorum?

her gün 10-15 kere geliyor sürekli eyleme izin ver diyorum gına geldi artık
  10. Ryuzaki666

Oluşturduğum Sistem Geri Yüklemeler Siliniyor?

driver kuracağım zaman veya güvenmediğim bir program kuracağım zaman sistem geri yükleme oluşturuyorum fakat bir süre sonra otomatik olarak siliniyor. Nasıl kapatıcam bunu?
Top Bottom