Neler Yeni

Windowsu sıfırlamak hakkında yeni bir soru !

2mApoo

80+ Silver
Benim PC son aylarda kafayı yemeye başladı. Hiçbir uygulamayı açmıyor ve kendi kendine kapatıyor. Ayrıca eksik dosya hatası veriyor. Ayrıca virüs bulaşmışta olabilir. Bu yüzden windowsu tekrardan yüklemek istedim sıfırlayıp. Fakat kişisel dosyalarımın videolarımın ve resimlerimin silinmesini asla istemiyorum.

Eğer şu fotodaki yerden sıfırlarsam herhangi bir sorun çıkmaz dımı ? Yani kişisel dosyalarım hala yerinde durur. ??
TEŞEKKÜRLER

1667674869376.png

Son düzenleme:

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
knk bana kalırsa herşeyini sil daha sağlıklı olur muhtemelen virüs var

Yerinizde olsam işi sağlama alıp yedeği alırdım.
Windows'un bu seçeneği oraya koyması ona 100% güvenebileceğiniz anlamına gelmez, dikkat edin

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2mApoo

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaspersky, Malwarebytes ile bir virüs taraması yapın. Eğer virüs bulamazsa dosyaları yedekleyip format atın.
Şuan tarama yapıyorum. Ama kesin sonuç veririmi bilmiyorum. Umarım virüs varsa sorunsuz bulur

2mApoo

80+ Silver

Messinin kramponu

80+ Bronze
Aga bitti şuan bulamadı bişey. Benim şuanki verilerimi yedekleyecek bir yerim yok. Ama böylede windows hiçbirşekilde düzgün çalışmıyor. KArarsız kaldım :(
Hocam kesin bilgi veremez fakat çok kaliteli antivirüstür. Yani büyük ihtimalle bulacaktır. İsterseniz kişisel dosyaları saklayarak sıfırlamayı deneyin fakat ben pek önermem.

2mApoo

80+ Silver
Dün şu sekme üzerinden kişisel dosyaları saklayarak sıfırlamaya çalıştım fakat ne yaptıysam sıfırlamadı. Hate ekranı vermedi direk kapandı beni masaüstüne attı. Demek ki benim windows harbiden fena patlamış :D
format.JPG

Bende az önce benim için önemli resimleri ve belgeleri ONEDRİVE 'a yükledim ve her şey dahil silip windowsu tekrardan yüklemek istiyorum. Çünkü uğraşarak çözüleceğini sanmıyorum temiz kurulum şart bence. Yılların ugulamaları çöp olacak ama yapacak bişey yok :(

Şimdi şu sekme üzerinden "Herşeyi kaldır" 'a tıklarsam WİNDOWS 10'u tekrardan ilk günkü haliyle yükler mi ? ,

format.JPG

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Messinin kranponu

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ryuzaki
Dün şu sekme üzerinden kişisel dosyaları saklayarak sıfırlamaya çalıştım fakat ne yaptıysam sıfırlamadı. Hate ekranı vermedi direk kapandı beni masaüstüne attı. Demek ki benim windows harbiden fena patlamış :D
Alıntıyı görüntüle
Bende az önce benim için önemli resimleri ve belgeleri ONEDRİVE 'a yükledim ve her şey dahil silip windowsu tekrardan yüklemek istiyorum. Çünkü uğraşarak çözüleceğini sanmıyorum temiz kurulum şart bence. Yılların ugulamaları çöp olacak ama yapacak bişey yok :(

Şimdi şu sekme üzerinden "Herşeyi kaldır" 'a tıklarsam WİNDOWS 10'u tekrardan ilk günkü haliyle yükler mi ? ,

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Messinin kranponu
eğer verilerinizi yedeklediyseniz bu ekrandan sıfırlamak yerine flash bellek ile temiz kurulum en iyisi olacaktır. Bu ekrandan sıfırlamak bazen çok daha uzun süre bekletebiliyor.

Top Bottom