Neler Yeni

Windowsu sıfırlamak hakkında yeni bir soru !

2mApoo

80+ Silver
eğer verilerinizi yedeklediyseniz bu ekrandan sıfırlamak yerine flash bellek ile temiz kurulum en iyisi olacaktır. Bu ekrandan sıfırlamak bazen çok daha uzun süre bekletebiliyor.
Aga flash belleğim maalesef 8 gb. Galiba sığmıyor. Bundan başka çarem yok galiba
Çok sorun yaratır mı ki ?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

java

80+ Bronze
Hocam direk flash belleğinize Windows10 yazın sonrasında istediğiniz bütün dosyaları D ye atın ve format ekranında C diskini seçin hem daha sağlıklı hemde D diskindeki dosyalarınız silinmez.

2mApoo

80+ Silver
Yükleme aracı ile Windows 10 ISO'su indirin:

Rufus ile flash belleğe yazdırın:

Herhangi bir problem yok. Yeterli. Kurulum detayları için YouTube'de rehberlere bakabilirsiniz.
Çok saolun hocam. Kurulum konusunda bilgim var onu direk halledebilirim. O zaman ben temiz bir format atim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam direk flash belleğinize Windows10 yazın sonrasında istediğiniz bütün dosyaları D ye atın ve format ekranında C diskini seçin hem daha sağlıklı hemde D diskindeki dosyalarınız silinmez.
Saol kral ama sadece C diskim tek var. Aslında totalde 3 diskim varda şuan hiçbiri bende değil :D

java

80+ Bronze
Çok saolun hocam. Kurulum konusunda bilgim var onu direk halledebilirim. O zaman ben temiz bir format atim.

Saol kral ama sadece C diskim tek var. Aslında totalde 3 diskim varda şuan hiçbiri bende değil :D
Hocam Boş alan varsa ayırabilirsiniz. Tabi varsa.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dün şu sekme üzerinden kişisel dosyaları saklayarak sıfırlamaya çalıştım fakat ne yaptıysam sıfırlamadı. Hate ekranı vermedi direk kapandı beni masaüstüne attı. Demek ki benim windows harbiden fena patlamış :D
Alıntıyı görüntüle
Bende az önce benim için önemli resimleri ve belgeleri ONEDRİVE 'a yükledim ve her şey dahil silip windowsu tekrardan yüklemek istiyorum. Çünkü uğraşarak çözüleceğini sanmıyorum temiz kurulum şart bence. Yılların ugulamaları çöp olacak ama yapacak bişey yok :(

Şimdi şu sekme üzerinden "Herşeyi kaldır" 'a tıklarsam WİNDOWS 10'u tekrardan ilk günkü haliyle yükler mi ? ,

Alıntıyı görüntüle

@Messinin kranponu
Hocam flash bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin.

Biraz geç cevap vermişim kusura bakmayın 😀

2mApoo

80+ Silver
Hocam flash bellek ile temiz kurulum yapmayı deneyin.

Biraz geç cevap vermişim kusura bakmayın 😀
Knk sıfırlardım ve heralde sıfırlarken birşeyler ters gitti. Bilgisayarı açınca windowsa girmeden kendini sürekli yeniden başlatıyordu. Anladım bişeylerin yanlış gittiğini. Mecbur arkadaşlardan flash bellek aldım temiz kurulum yaptım. Az önce ulaştım bilgisayarıma
DERS ÇIKARDIM. DEMEKKİ SIFIRLAMAYA GÜVEN OLMAZMIŞ :D

Top Bottom