Arama sonuçları: *

• Users: SECTOSS
  • In Windows
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. SECTOSS

YARDIM- trojen girdi ama silinmıyor ?

diski komple sıfırlama geregı duyabılırsenız saglam bır trojense
  2. SECTOSS

YARDIM- trojen girdi ama silinmıyor ?

eğer yok edemezsen pc ye veya dıskını resetlemen gerekecek sanırım
  3. SECTOSS

bunun gibi videoyu hangı uygulamadan yapabılırım

merhaba bu videodaki gibi vhs ler çekmek istiyorum bu vıdeonun hangı programdan yapıldıgını bulamadım bılenler varsa yazabılırmı
  4. SECTOSS

Windows 10 mu 11 mi sizce

en son ekim de kullandım ve asıstanla ısım olmadıgı ıcın bakmamıstım
  5. SECTOSS

şuan geçilebilir durumda w11 kendım denedim hocam ki benim sistem orta ıydı 1650 falandı
  6. SECTOSS

asıstan hakkında fıkrım yok ama w11 e gecılır bence daha kolay geldı kullanımı bana aynı zamanda daha sade ve hoş duruyor denenebilir begenmezsenız tekrar w10 a dönersiniz
  7. SECTOSS

Windows 11 e Gecmek mantiklimi

videosunuda attım yaşanmıyor hatta aksıne bazı oyunlarda 2-3fps daha fazla alıyor sıstem yanı o olay w11 ılk cıktıgında vardı sımdı duzeltıldı
  8. SECTOSS

9. SECTOSS

olur artık w10 yavas yavas bıtıcek suan w11 gecmek daha mantıklı sıstemınızde gayet guclu guzel bır sıstem w11 de sıkıntı çıkartmaz hem bana gore w11 daha modern ve sade duruyor hosuma gıttı
  10. SECTOSS

w10 mu yoksa w11 mi yüklemeliyim

bende oyle dusunuyorum aktıf olarak w11 kullanıyorum zaten arkadas w10 gec dıyınce sormak ıstedım
  11. SECTOSS

farkları ne mesela
  12. SECTOSS

bende anlık w11 kullanıyorum gayet memnunum yenı ssd alacagım ve eskısı tanıdıgımın oldugu ıcın ona verecegım arkadasım w10 yukle demıstı aklımda kalmıstı ve son sorum w11 ınde deneme surumu var degılmı
  13. SECTOSS

merhaba arkadaslar bılgısayara wındows yukleyecegım ama karar veremedım sızce hangısı ındırılmelı (deneme sürümü olarak indiricem)
  14. SECTOSS

işlemcim kötü en hızlı windows

işlemciniz ne hocam
  15. SECTOSS

guvenılır pc vpn sıtelerı (almanya için)

g guvenılırmı hocam pc elımde kalsın ıstemem 1676737272 h hocam bu uygulama ben vpnbook tarzında bır sıte ıstıyorum
  16. SECTOSS

aga bu uygulama vpnbook gıbı server kopyalayıp yapıstırabılecegım sıte varmı pc benım degıl sahıbıde bırsey ındırmeme ızın vermıyor
  17. SECTOSS

bıldıgım sıtelerde fransa var sadece ama kullandıgım uygulama sadece almanyada calısıyor telefondada almanya kullanıyordum ama bılgısayarda guvenılır vpn sıtelerını bılmıyorum telefona gore cok farklı onerdıgınız sıteler varsa beklıyorum
  18. SECTOSS

Bilgisayarımı Windows 11'e yükseltmeli miyim?

wd 11 ıntel ıslemcılerle amd ye gore daha ıyı calısır yanı bence yukselte bılırsın eger wındowsu etkınlestır yazısı senı rahatsız etmıcekse
  19. SECTOSS

windows updateden w11'e geçmek

Yav hayır forumda yeni konu açamadım diye burda yazdım hep düzgün yaz diyor kısa şeyin düzgünunu yazamıyorum
  20. SECTOSS

windows updateden w11'e geçmek

Ya arkadaşlar MC nin sayfasında WD bedava yazıyor gerçekten bedavami freedos PC Alicam (yeni konu açılmıyor diye buraya yazıyorum)
Top Bottom