olur artık w10 yavas yavas bıtıcek suan w11 gecmek daha mantıklı sıstemınızde gayet guclu guzel bır sıstem w11 de sıkıntı çıkartmaz hem bana gore w11 daha modern ve sade duruyor hosuma gıttıWindows 10 kullanmaktayim ve az sonra pc ye format aticagim ve düsündümki acaba windows 11 e demi gecsem gecmek mantikli olurmu sizce?
fps farki var diyorlar o dogrumu peki?olur artık w10 yavas yavas bıtıcek suan w11 gecmek daha mantıklı sıstemınızde gayet guclu guzel bır sıstem w11 de sıkıntı çıkartmaz hem bana gore w11 daha modern ve sade duruyor hosuma gıttı
fps farki var diyorlar o dogrumu peki?
AMD kullanıyosan geçme driver hata verebiliyor ve daha tam oturmadı bende bi 6 7 ayı daha var abzı hatalar oluyor win 10 daha güvenli benceWindows 10 kullanmaktayim ve az sonra pc ye format aticagim ve düsündümki acaba windows 11 e demi gecsem gecmek mantikli olurmu sizce?
amd ne alaka ?
videosunuda attım yaşanmıyor hatta aksıne bazı oyunlarda 2-3fps daha fazla alıyor sıstem yanı o olay w11 ılk cıktıgında vardı sımdı duzeltıldıHocam sisteminiz gayet elverişli vindows 11 için daha sade daha moderne gözükmekte fps olarakta minik fps kaybı yaşanacağına inanmaktayım