Windows 11 e Gecmek mantiklimi

mckcr

80+
Reaksiyon skoru
23
Windows 10 kullanmaktayim ve az sonra pc ye format aticagim ve düsündümki acaba windows 11 e demi gecsem gecmek mantikli olurmu sizce?

Windows 10 kullanmaktayim ve az sonra pc ye format aticagim ve düsündümki acaba windows 11 e demi gecsem gecmek mantikli olurmu sizce?
olur artık w10 yavas yavas bıtıcek suan w11 gecmek daha mantıklı sıstemınızde gayet guclu guzel bır sıstem w11 de sıkıntı çıkartmaz hem bana gore w11 daha modern ve sade duruyor hosuma gıttı

olur artık w10 yavas yavas bıtıcek suan w11 gecmek daha mantıklı sıstemınızde gayet guclu guzel bır sıstem w11 de sıkıntı çıkartmaz hem bana gore w11 daha modern ve sade duruyor hosuma gıttı
fps farki var diyorlar o dogrumu peki?

Girince alışıyorsun ben sistem dolayı da olabilir tabii ki ama herhangi bir oyunda fps drop yaşamadım.

AMD kullanıyosan geçme driver hata verebiliyor ve daha tam oturmadı bende bi 6 7 ayı daha var abzı hatalar oluyor win 10 daha güvenli bence

Hocam sisteminiz gayet elverişli vindows 11 için daha sade daha moderne gözükmekte fps olarakta minik fps kaybı yaşanacağına inanmaktayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amd ne alaka ?

Hocam sisteminiz gayet elverişli vindows 11 için daha sade daha moderne gözükmekte fps olarakta minik fps kaybı yaşanacağına inanmaktayım
videosunuda attım yaşanmıyor hatta aksıne bazı oyunlarda 2-3fps daha fazla alıyor sıstem yanı o olay w11 ılk cıktıgında vardı sımdı duzeltıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,937
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri