Arama sonuçları: *

1. S

Sistemim masaüstündeyken donuyor yardım !!!

Arkadaşlar bir hafta önce instagramda gördüğüm videoda bilgisayarda gereksiz olan güncelleştirmeleri temizle ile ilgili bir video gördüm cmd dosyasına dism/ Online /Cleanup-Image / ve StartcomponentCleanup yazdım işlem bitti ve bu olaydan sonra bilgisayarım sebepsiz yere masaüstünde donuyor...
  2. S

Win 11 güvenlik duvarını kapatamıyorum.

Arkadaşlar win 11 de güvenlik duvarını ne kadar kapatırsam kapatayım bilgisayarı kapatıp acılınca tekrardan acılıyor kullandıgım programların crack dosyalarını siliyor bunu nasıl tamamen kapatabilirim
  3. S

Windows 11 kurmak için Windows 10 mu kurmak gerekiyor

Zaten bı pro keye 3800 veremem onun yerine Rami arttırıp 1 tane daha ssdi alırım yada güzel bir oyuncu koltuğu 😂 ordakiler iş görüyorsa problem yok alırım bir tanesini çok sağolasın dostum
  4. S

Bide hocam bilgin varsa bı konu hakkında daha bir şey sorcaktım win 11 keyler çok ucuza satılıyor bazı sitelerde pttavm de bile gördüm bana inandırıcı gelmedi bilginiz var mı bu konu hakkında
  5. S

Sağolasın dostum yedek bir bilgisayarim var direk 11 kurarım
  6. S

Direk 11 kurabilirmiyim
  7. S

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Windows 11 kurmak için Windows 10 mu yüklemem lazım direk yoksa direk 11 kurabiliyormuyum bilgisayarım yeni o yuzden başka işletim sistemi yok şu an ssd de
  8. S

Sistemime hangi windows sürümünü kurmalıyım?

Çok sağolun hocam biosu update ettim zaten 11 yüklemeye karar verdim
  9. S

Güvenilir mi peki Windows keyleri
  10. S

ne gibi sorunları var hocam acaba
  11. S

Arkadaşlar bildiğiniz gibi windows 11 çıktı ama ne kadar stabil çalışıyor bilmiyorum sistemimin özelliklerini aşşağıya bırakıcam sizce windows 10 mu windows 11 mi kurmalım bide ucuza satın alabilceğim windows key sitesi var mı acaba? Sistem Bileşenleri : AMD Ryzen™7 5700X 3.4 GHz / 4.6 GHz 8...
Top Bottom